A déli országokban is lenézik a bevándorlókat?
Van a 'Határátkelő' nevű blog ( [link] ), mely arról szól, hogy magyaroknak elege lett az országból, és kiköltöznek külföldre, és leírják a tapasztalataikat. A legnépszerűbb célországok: Németország és az Egyesült Királyság. De kb. mindenki lehúzza ezt a két országot, két népet, hogy mennyire "rabszolgatartók", mennyire lenézik a kelet-európaiakat, és hogy egyáltalán nem jó a megélhetés ezekben az országokban sem. Mindemellett hatalmas az idegengyűlölet (pl. Németországban még most is sokan náci nézeteket vallanak). Ez eléggé kiábrándító, mert pl. Németországban simán el tudtam volna képzelni az életemet.:(
De a déli országokban (Olaszország, Spanyolország) is ilyen a helyzet? Ott is ilyen felsőbbrendűnek hiszik magukat az emberek? Ott is lenézik a kelet-európaiakat?
Először előítéletesek igen.
A németeknél például "be kell vágódni" meg kell őket nyerni.Hogyha bizonyítottál nekik akkor nagyon rendesek lesznek veled.
Náci nézetek?Ez nem igaz , a németek nem nácik ma már ,és az oroszok sem kommunisták.
Persze vannak szélsőséges nézeteket valló emberek mindenütt.Én csak olyanról tudok hogy vannak bizonyos települések ahova nem német embert nem engednek letelepedni.
Az angolokról nem tudok nyilatkozni.
Hogyha nő vagy akkor figyelj csak.A német férfiak szeretik a magyar nőket.Magyarországról mindig annyi jut az eszükbe hogy :"jó dudák".
A magyarokkal egyébként nem lenézőek.
Nekem csak jó tapasztalatom volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!