Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők/lányok ti nem féltek...

Nők/lányok ti nem féltek éjszaka/sötétben egyedül?

Figyelt kérdés

Munkából hazafelé vagy akárhonnan? Vagy hajnalban? Hordasz valamit magaddal, ami megvédene?

Híradóban volt most, hogy szervezzünk be barátokat, családtagot, de aki dolgozik? nem várhatom el, hogy kísérgessenek :( már én is félek...

2012. júl. 17. 18:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
11%
20:12 A rassziszmus és az ilyen mértékű ostobaság a szégyen. Rosszabbak vagytok, mint bármelyik cigány
2012. júl. 17. 20:46
 32/38 anonim ***** válasza:
62%
Én vagyok az ostoba, mert egyszer már ki akartak rabolni, egyszer meg utánam szóltak, hogy megfogok dögleni? Bocsánatot ne kérjek tőlük?
2012. júl. 17. 21:28
 33/38 anonim ***** válasza:
33%
Igen, te vagy, ha nem látod milyen primitív vagy, h 2 cigány beléd kötött, ezért az összeset elkezdted pocskondiázni a neten (persze arc nélkül, arccal nem mernéd mert besz.ri vagy). A gyilkosságok túlnyomó többségét férfiak követik el, bélyegezzünk meg minden férfit, h gyilkos? Az tetszene?
2012. júl. 17. 21:31
 34/38 anonim ***** válasza:
90%

Ciki, nem ciki, én Budapest legundorítóbb, legmocskosabb putritelepén nőttem fel, mert nem volt pénzünk másra.

Rendszeresek voltak a rablások, a zaklatások, az hogy például mentem haza, és követtek, rám ordítottak, körbeálltak 10-en. És rasszizmus, vagy nem, de CSAK cigányok voltak. Magyarok SOHA.

Gázspray mindig van nálam a zsebemben, nem egyszer használtam is. De ahogy írták már előttem is, a visítás rengeteget segít, és az orron, gégén vágás.

És mindig éberen figyeld a közeledben lévő embereket.

Utáltam ilyen helyen felnőni, de ma már örülök neki, hogy van némi tapasztalatom ebben.

2012. júl. 18. 13:23
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Na a kedves rasszista óvodás nem írt vissza, biztos nem bír már más érvet felhozni:(
2012. júl. 18. 15:05
 36/38 anonim ***** válasza:
Budán lakom, csendes helyen. Nem félek. De sétáltam már a Margitszigetről egészen a koszolányira is, éjjel. Nem féltem. Zene be, és mentem, gyalogoltam egyet. :D Ki akara bántani engem? :D Semmi oka nincsen rá, sem gazdagnak sem szépnek nem nézek ki :D :D (Olló van nálam, olyan nagy szabásolló, de az azért van, hogy vágjak vele, ha mondjuk para lenne, akkor nyaki ütőeret vágnék vele.)
2012. júl. 19. 12:04
 37/38 anonim válasza:

1. 35. vagy csak leszar téged és nem nézi mindig a kérdést h írtál-e, mert nem olyan csicska mint te, hogy nincs jobb dolgod ennél.

2. Én sokat sétálok haza egyedül sötétben, nem félek. Edzeni kell.Mondjuk én világ életemben sportoltam elég sok mindent.

2012. júl. 24. 01:41
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megtámadtak párszor.Az egyik este volt,az utolsó hévet vártam és odajött egy szakadt cigány asszony kötekedni velem.Szerencsére pont jött a hév és ott volt az ura is,egy csöves,aki lerángatta rólam.A másik fényes nappal volt,akkor teljesen egyedül álltam a buszmegállóban.Odajött hozzám egy 50-es pasas beszélgetni,teljesen barátságos volt,de a beszélgetésünk nagyon kezdett elfajulni olyan témába,ami nem tetszett.Amikor leesett,hogy ez egy perverz,elfutottam.Szerencsére nem jött utánam.Volt egy olyan is,hogy megvertek a cigányok a buszmegállóban,csak úgy,szintén fényes nappal.Na,az nagy törés volt,azóta nem ők a kedvenc fajtám.Előtte egy évvel is megpróbáltak egyszer megverni,szintén a buszmegállóban,de pont jött a busz.A legutóbbi eset,ami most eléggé fölkavart,az kb fél órája történt,még kérdést is írtam ki.Faluban lakunk,kimentem sétálni ilyenkor és a kocsiból föl akart szedni egy csöves alkesz.De szerencsére elhúzott,mert hangosabban rászóltam célozgatva arra,hogy mostmár elhúzhat a faßomba.Már a kezembe volt a spray.Azért rendesen megijedtem,nagyobb bajom is eshetett volna és ebbe rossz belegondolni.Sosem voltam az a verekedős fajta,soha nem bántottam még fizikailag senkit és ha most ilyenre került volna sor,nem tudom,hogy védtem volna meg magam.Szomorú,hogy ilyen rakás sz@r a közbiztonság.Remélem,nem lányom születik.Amúgy a kérdésre is válaszolok,nem szoktam annyira félni,sokszor jártam haza régebben későn,szinte minden nap sötétben értem haza és túl éltem.Mostmár van spraym is,az nagy biztonságot ad.
2012. aug. 5. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!