Nők/lányok ti nem féltek éjszaka/sötétben egyedül?
Munkából hazafelé vagy akárhonnan? Vagy hajnalban? Hordasz valamit magaddal, ami megvédene?
Híradóban volt most, hogy szervezzünk be barátokat, családtagot, de aki dolgozik? nem várhatom el, hogy kísérgessenek :( már én is félek...
Ciki, nem ciki, én Budapest legundorítóbb, legmocskosabb putritelepén nőttem fel, mert nem volt pénzünk másra.
Rendszeresek voltak a rablások, a zaklatások, az hogy például mentem haza, és követtek, rám ordítottak, körbeálltak 10-en. És rasszizmus, vagy nem, de CSAK cigányok voltak. Magyarok SOHA.
Gázspray mindig van nálam a zsebemben, nem egyszer használtam is. De ahogy írták már előttem is, a visítás rengeteget segít, és az orron, gégén vágás.
És mindig éberen figyeld a közeledben lévő embereket.
Utáltam ilyen helyen felnőni, de ma már örülök neki, hogy van némi tapasztalatom ebben.
1. 35. vagy csak leszar téged és nem nézi mindig a kérdést h írtál-e, mert nem olyan csicska mint te, hogy nincs jobb dolgod ennél.
2. Én sokat sétálok haza egyedül sötétben, nem félek. Edzeni kell.Mondjuk én világ életemben sportoltam elég sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!