Ti milyen iskolatáskát hordtok ált. Iskola felső tagozatban?
Figyelt kérdés
És a 8 év alatt hány táskátok volt?
Linket is küldhetsz hogy milyet szeretnél vagy milyened van?Milyen tetszik neked?
2012. júl. 17. 14:45
1/6 anonim válasza:
8 év alatt gyerek, 3.-os koromban kaptam meg a piros the north face vault hátizsákomat, immáron 7 éve azt használom
2/6 anonim válasza:
Anno hátizsákoztam arra emlékszem. Fölsőben talán végig egy (budmil) táskám volt. Alsóban is talán: az pedig a tipikus kocka alakú iskolatáska volt fém csatokkal.
Ha most járnék általánosba, akkor is hátizsákot választanék valószínűleg. Mindenképp olyat ami szimmetrikusan terhel. A féloldalas táskákat kényelmetlennek találom, tudva, hogy milyen sok cuccot kell cipelni
27 L
3/6 anonim válasza:
Alsóban 1-2-ban volt egy ilyen tipikus, Budmil kockatáskám, aztán 3.ban kaptam egy Eastpak-et, azt hordtam 6.-ig, most 7.-ben kaptam megint egy újat, szintén Eastpak és még karácsonyra kaptam egy szintén Eastpak oldaltáskát is. Megjegyzem, azt, amit 3.-ban kaptam, még mindig hordom:)
4/6 anonim válasza:
Kb 8 táskám volt ebben az ében egy converse válltáskát vagy egy dc jártam
5/6 anonim válasza:
3.-os koromig egy Budmil táskám volt.
Utána egy évig használtam egy Adidast.
5.-be kaptam egy Eastpak táskát,azt nyúztam 7.-ig.
És 8.-ba pedig kaptam egy converse táskát.
:D
15L
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!