Milyen iskolatáskát hordanak manapság az 5-6. os lányok?
nekem heavy tools oldaltáskám van.Fekete alapon zöldes-rózsaszínes szivecskés,a szivecskében peace jelek,csillagok,virágok,marihuána jelek(xdd) vannak. [link]
ez a mintája.nem tudom behozza-e.
a tolltartóm vajszínű,az oldalán vannak rajta ilyen lányokxd ilyen marylin monroe szerűségek,fekete fehérben,szivárvány,szivecske,kis karikák,egy piros PLAY felirat.
nagyon szeretem őket,bár mindkettőben óriási a rendetlenség:$
de amugy az oldaltáska helyett szeretnék egy rendes hátit,mert nagyon húzza már a vállam:/
Nekem van egy Björn Borg oldaltáskám, fekete és van rajta valami fura szürke minta. Kerestem képet, de nem találtam. A másik egy deichmannos nagyobb méretű, szintén fekete válltáska. Az idei kollekcióban már nincs benne, de ehhez hasonlít a leginkább fazonra: [link]
Tolltartóm ilyen: [link] csak egy szürke eléggé absztrakt minta van fekete alapon.
Régebben egy nevenincs kínai táskám volt, ilyesmi fazonú:
de szétment, úgyhogy azóta egy Fila hátizsákom van (tudom, most ez mindenki szerint "gáz", de én pont letojom - jól bírja a strapát, olcsó volt, sok cucc fér bele). Ha kevés cuccot kell vinni, akkor szimatszatyrot viszek.
4. vagyok. Csak egy kérdés... Mégis milyen felháborító dolgot írtam, ami miatt le lettem pontozva? :O
Tényleg nem érdekel hogy hány százalékom van, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mi volt a lepontoznivaló a válaszomban? (És a többi válaszban? Mert azok is le le lettek pontozva, de én valami brutálisan. xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!