Kollégium! Emeletes ágy felső vagy alsó részét választanád?
Figyelt kérdés
indoklást is légyszí :D2012. júl. 17. 08:10
1/10 anonim válasza:
Csakis alsó! Ha lettél volna katona, nem is lenne kérdés :)
2/10 anonim válasza:
Alsó, mert éjjel mindig ki szoktam menni mosdóba, és az alattam lévőt zavarná, ha le kéne másznom az ágyról, meg visszamászni, főleg, ha kicsit instabilabb az ágy.
3/10 anonim válasza:
Alsót mert én szinte mindig a felső ágyat kaptam de lent történtek a jó beszélgetések. És nekem állandóan le kellett jönnöm. Bár volt rá példa , hogy lent aludtam és mindenki én meg a barátnőm ágyánál volt.:d
4/10 anonim válasza:
Felső, mert engem zavarna ha a felettem lévő kimászkálna WC-re :D
5/10 anonim válasza:
Alsó. Azért mert utálok fent aludni, egyszer a táborban voltam már ilyen helyen ahol emeletes ágyakon aludtunk, és utáltam felül lenni, a felmászás is nehezebb volt mert nemvolt létra sem, meg ugye majdnem le is estem onnan mert én éjjel viszonylag többet forgolódok éjszaka. Meg ugye ezt az alattam lévőt is zavarná.
6/10 A kérdező kommentje:
ezek tök jó érvek... de én arra is gondoltam ha alsó ágyat választom és pl a felső leszakad én meghalok de aki felül volt nem :D
2012. júl. 17. 09:17
7/10 anonim válasza:
ismerősöm mesélte ,hogy ő táborban lent aludt és azért utálta meg ,hogy lent alszik mert rászakadt a felső ágy és a a gyerek se volt valami vékony de valamennyire megtudta tartani hogy az egész ne essen rá...de szerintem koliba nem adnak ilyen sz*r ágyakat
8/10 anonim válasza:
Elég nehéz vagyok, úgyhogy mindenképp alsó. Gyilkos nem akarok lenni :D
9/10 /Anita_'94/ válasza:
Én meg inkább a felsőt választanám. Mert mi van, ha pl valaki vizelettartási problémákkal küszködik? Engem ne áztasson el a felső szomszéd :D
10/10 anonim válasza:
alsót! még úgy is hogy koliban egyszer lehányta a fölső ágyas a falamat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!