Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Az utcánkban lakik egy család, öt gyerekkel. Ezzel még semmi baj, csak nem bírnak velük. Folyton járják a szomszédokat és kéregetnek. Mi már jó ideje nem adunk nekik, de tavaly ideköltözött egy fiatal pár, egy kisgyerekkel, most az ő nyakukra járnak. Multkor este kilenckor jöttek ki tőlük, pont találkoztunk. Elpanaszolta az apuka, hogy a gyerekek nem eszik meg, ami kaja volt, és ezért kellett átjönnie? közben a kétéves gyerek ott nyűglődött mellette, látszott rajta, hogy iszonyú fáradt.

A gyerekek átjárnak a mellettük lévő házba kosztolni elég sokszor.

Az egyik gyerek hat napig ugyanazt a ruhát láttam, egyre koszosabban.

Van hogy a gyerekeket küldik koldulni tojásért. Mindíg küldenek egy-kétszáz forintot, de senkinek sincs pofája elfogadni.

2012. júl. 17. 07:57
 1/4 ROBERT 71 válasza:

nem tudom mit is mondjak erre. szerintem egyszeruen nem kell le alni veluk es akkor abba hagyak. nalunk is volt ilyen de utolag senki se adott semmit es abba hagytak a koldulast. az ember ad egyszer ketszer de nem mig a vilag. a fiatal parnak is meg kell mondani hogy na adjanak semmit . ahogy ki vettem ezek a koldulok ciganyok vagy nagyon szegenyek..

ami illeti a tojast mikor nem tolynak a tyukok az uzletbe nekemis penzert adjak nem pedig a zold szemeimert.

2012. júl. 17. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen szomszédom.Ezek olyanok,hogyha az egyik kezedet nyújtod,akkor már a fél karod kell.Nem szabad leállni velük.Valószínű,a saját hibájukból ilyen szegények.Menjenek el dolgozni,vagy csináljanak annyi kölköt,amennyit el bírnak tartani.Gusztustalan.
2012. júl. 17. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos szintig elmegy a dolog, de tényleg az van, hogy idővel elfajul a helyzet. Mint ahogy itt is.

Az meg tényleg egy más dolog, hogy a pics@ért kell 4-5 gyereket legyártani, ha nem bírja eltartani!

2012. júl. 20. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szánalmas! Az a baj, hogy a szülők hibái a gyerekek hátán csattannak. Nálunk is van egy ilyen család...
2012. júl. 20. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!