Mi a véleményetek erről?
Az utcánkban lakik egy család, öt gyerekkel. Ezzel még semmi baj, csak nem bírnak velük. Folyton járják a szomszédokat és kéregetnek. Mi már jó ideje nem adunk nekik, de tavaly ideköltözött egy fiatal pár, egy kisgyerekkel, most az ő nyakukra járnak. Multkor este kilenckor jöttek ki tőlük, pont találkoztunk. Elpanaszolta az apuka, hogy a gyerekek nem eszik meg, ami kaja volt, és ezért kellett átjönnie? közben a kétéves gyerek ott nyűglődött mellette, látszott rajta, hogy iszonyú fáradt.
A gyerekek átjárnak a mellettük lévő házba kosztolni elég sokszor.
Az egyik gyerek hat napig ugyanazt a ruhát láttam, egyre koszosabban.
Van hogy a gyerekeket küldik koldulni tojásért. Mindíg küldenek egy-kétszáz forintot, de senkinek sincs pofája elfogadni.
nem tudom mit is mondjak erre. szerintem egyszeruen nem kell le alni veluk es akkor abba hagyak. nalunk is volt ilyen de utolag senki se adott semmit es abba hagytak a koldulast. az ember ad egyszer ketszer de nem mig a vilag. a fiatal parnak is meg kell mondani hogy na adjanak semmit . ahogy ki vettem ezek a koldulok ciganyok vagy nagyon szegenyek..
ami illeti a tojast mikor nem tolynak a tyukok az uzletbe nekemis penzert adjak nem pedig a zold szemeimert.
Egy bizonyos szintig elmegy a dolog, de tényleg az van, hogy idővel elfajul a helyzet. Mint ahogy itt is.
Az meg tényleg egy más dolog, hogy a pics@ért kell 4-5 gyereket legyártani, ha nem bírja eltartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!