Miért mondja mindig ezt?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel szerettem volna a héten találkozni de azt mondja nem tudja ráér-e és, hogy mikor. Legtöbbször mindig ezt mondja meg, hogy ne idegesítsem ezzel. Máskor meg az a baj, hogy nem találkozunk. Eldönthetné már végre mi baja van. Meg ez a nem tudom mikor érek rá szöveg..Lehet csak le akar koptatni. 17/L2012. júl. 16. 18:51
1/4 anonim válasza:
Az embernek arra van ideje, amire szakít. Valószínűleg más barátnőkre vagy más dolgokra (tv) szakít, csak a veled való talákozást kerüli vagy halogatja.
Keress más barátnőket, találkozz olyanokkal, akik szívesen találkoznak veled!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Tudom hülyeség ezen mérni a barátságot de a facebookon-on is elköszönt tőlem és még fent maradt. Na mindegy érdekes ez..Majd megbeszélem vele hátha javul.
2012. júl. 16. 19:15
3/4 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik, hogy ő egy igazi barátnő :) Ha nem vagytok legjobb barik akkor ne idegeld magad ezen.... ha viszont nagyon közeli szoros barátnők vagytok akkor most hanyagold te őt, ne is vedd észre, hidd el hatásos.
4/4 anonim válasza:
Miért foglalkozol vele, ha ennyire nyilvánvalóan letoj téged? Miért futsz olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!