Magyarországon melyik településen él a legtöbb cigány?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 11:46
11/23 anonim válasza:
És hová fog ez vezetni mondjuk 10 év múlva???
12/23 anonim válasza:
Azt a képzeletedre bízom. Ha nem történik valami drasztikus, a fehéreknek semmi jó. Utazz el valamelyik említett településre most, és akkor megtudod, mi lesz 10 év múlva.
13/23 anonim válasza:
Sok településen vannak sokan.Az igazi kérdés az,hogy a fehér ember mért csak 0 ,1 ,vagy max. 2 gyereket csinál?Fél a jövőtől?Gyerek nélkül félhet is.A statisztika is polkorrekt ezesetben.A környéken 4 faluban 310-en vallották magukat cigánynak,ez a hivatalos adat.Köztisztviselő voltam,ezért fejből vágom:663 fő akit tudok.Meg vagy 35 gyerek 2 év alatt.
14/23 anonim válasza:
Tornanádaska, nézd meg youtube-on van egy naplós riport, nem mondják, de a település 100%-a cigány és a tőle nem messze lévő Bódvalenkén is szinte ez a helyzet, azt pedig a cigányfreskó címszó keresésével találod meg.
15/23 anonim válasza:
a mamán kertvárosban lakik és mondta rengeteg a cigány,roma.
16/23 anonim válasza:
de szerintetek a cigányok miért lusták ennyire megtanulni írni,olvasni?
bementem nyáron még egy boltba és egy kis cigánysrác mindig az utcán lógott és azt a srácot láttam a boltoban és a többi embert kérdezte meg h ide mivan írva,oda mi van írva stb.
olyan lusták hogy az már fáj.és egyáltalán miért ilyen lopósak?
magyarázza ezt el nekem valaki. :/
17/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt lássák a szüleiktől, pl én 22 leszek nyáron, az én roma volt osztálytársaim mind máshogy viselkednek : dolgoznak, tiszták, nem vandálként viselkednek, valameilyknek autója van (nem hitelből) de nem új, és van olyan aki még gyereket sem nevel, mert azt mondta, hogy ahhoz pénz kell, de akinek van gyereke annak pl. nem 5 van hanem csak 1 max 2, multkor láttam az orvosnál egyik volt roma lány osztálytársamat, ha a gyerek ordított vagy valamit rosszul csinált egyből rászólt, de nem úgy hogy ordított vele, szépen normális módon. A mostani korosztály mit lát a szüleiktől? Gondolok itt a 16 éves anyukákra...
18/23 anonim válasza:
Az egyik biztos hogy Érd!itt is elég sokan vannak de a legundorítbb fajtábol :///
19/23 ffmdsv válasza:
Elég sok ilyen falu van sajnos, a durvább helyeken ahol a roma lakosság majdnem 100% ott az utak rettentően rosszak, kocsival is alig lehet áthajtani, a közösségi épületeket, iskolák, boltokat stb, már a romák birtokolják, többnyire az ajtókat és ablakokat kiszedték és tüzelőnek elhasználták. A templom üresen áll, az ajtók, padok, harang ellopva. mnden környező fa kivágva, tüzelőnek felhasználva. Rengeteg a szemét szétdobálva, úgy néznek ki az ilyen faluk mintha háború lett volna azon a helyen. Sok a félig lebontott, romos állapotú ház. Amelyikben pedig laknak, mindenféle hülye csicsás színre kifestik. Ép eszű ember ha teheti kerüli ezeket a helyeket messziről. Én is mindig teli gázzal húzok át ha véletlenül át kell mennem egy ilyen falun. A szegény meglincselt tanár úr esete mindig eszembe jut és nagyon vigyázok nehogy elüssek egy purdét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!