Magyarországon melyik településen lehet szabadon környezetet szennyezni, kárt okozni, rongálni mivel az ottélők és elsősorban az önkormányzat úgysem tesz semmit?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 21:31
2/6 anonim válasza:
Ennyire akarsz rongálni, szemetelni, hogy GyK-n megkérdezed? Enyje-benyje!
3/6 anonim válasza:
Én szerintem bármelyik roma negyedbe elmehetsz és szabadon rongálhatsz oda a rendőrök is félnek bemenni az önkormányzat meg úgysem törődik velük.
Esetleg békés megyében:
Elek
Békés
Itt tuti nem fog senki rád szólni.
4/6 anonim válasza:
Budapest belvárosa, úgyis a sz.r kupac az egész.
5/6 anonim válasza:
Énis BP re szavazok. Ott aztán teli van az utca szarva. A kevés parkban meg a hajléktalanok heverői. Amerre nézel csak kosz és szemét.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, mostanra vagy 1000 településnév fog itt sorakozni.
Úgy látszik, a magyarok elégedettek lakhelyükkel és környezetükkel?
Természetesen nem vandalizmus céljából tettem fel a kérdést. Azért gyanús, hogy csak 4 település van az országban, ahol kosz van.
2010. febr. 24. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!