Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Csernusról?

Mi a véleményetek Csernusról?

Figyelt kérdés
(Szerintem egy pojáca, aki cool, laza csávó képet próbálja adni, miközben nevetségessé teszi magát.)

2012. júl. 15. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Idejött Győrbe az ETO-hoz terápiát adni az összes focistának.

A terápia után iszonyat rosszul ment az ETO-nak, 1 évig alig volt győzelem, a tabella vége felé végeztek, akár ki is eshettek volna az NB I.-ből.

2012. júl. 15. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én nem voltam még az előadásán.

a könyveit olvastam, nem az összeset, de jó párat, azt kell, hogy mondjam a könyvei nagyon megfogtak.

tényleg nagyon hamar kiolvastam őket, és adtak valami pluszt nekem, más szemszögből láttam az életet.

nekem semmi bajom nincs vele. én kedvelem.

de még személyesen nem voltam egy előadásán sem.

2012. júl. 15. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Voltam már előadásán is, meg olvastam pár könyvét is. Nem mondom azt, hogy egy zseni, egy hihetetlenül húú de valaki, viszont azt sem, hogy egy nulla. Sok mindent jól lát és jól is csinál, viszont messze nem annyira, mint ahogy előadja magát (na előadónak viszont tökéletes, azt meg kell hagyni). Szakmai szempontból nézve azt kell mondjam, hogy könnyen megérthető, hangzatos igazságokat ad át a népnek. Nem mondom, hogy ez jó, vagy rossz, csak azt, hogy nem igazán talált ki ő semmi újat.
2012. júl. 15. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy tehetséges ember.

Zseniális , én nem ismerem csak pár adást láttam rajta ...

De azt is csak a Gálvögyi paródia miatt :

http://www.youtube.com/watch?v=N0IV4f9KAjc

Haláli!

2012. júl. 15. 23:43
 5/6 anonim válasza:

Én csípem. Valóban nem sok újat mondd, viszont bizonyos embereknek éppen erre a stílusra van szükségük, hogy észrevegyék magukat!

Lehet szeretni, nem szeretni, én úgy gondolom, hogy jól csinálja, amit csinál.

(Egyébként szerintem egy pszichiáternek sem kell hogy tökéletes legyen az élete, ő is csak ember.)

2012. aug. 30. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Üres frázisokat mond.
2013. márc. 9. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!