Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan adjunk elö poénokat?

Hogyan adjunk elö poénokat?

Figyelt kérdés
Elöre is bocsánat az értelmetlennek tünö kérdésért, de nekem nagyon fontos lenne, ha valaki tudna tippet ill. könyvet ajánlani abban a témában, hogy hogyan adjuk elö mondanivalónkat, esetleg a poénokat úgy, hogy azt a befogadó szìvesen hallgassa, stb. Elsösorban azért érdekelne, mert sajnos nem tudok olyan kapcsolatot kialakítani az emberekkel, mint mások. Nincsennek igaz barátaim, akikkel tartom még a kapcsolatot, azok is csak hébe - hóba keresnek, ha éppenséggel nincs nekik más. Sok könyvet olvastam az emberi kapcsolataink javítása céljából, de hiába vagyok velük kedves, ha nincs meg az a "valami " bennem (legföképp az elöadásra gondolok) , akkor semmit nem ér az egész. :( Tudom, hogy fontos a nyitott testtartás, és nem is az a lényeg, hogy mit mondunk, hanem hogy hogyan adjuk elö. Ilyen témában szeretnék keresni könyvet, ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! Bocsi a hosszú sorokért :)
2012. júl. 14. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, hány éves vagy? Fiú, lány?
2012. júl. 14. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia, lány vagyok, 22 éves
2012. júl. 14. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyi, legyél természetes. ennél jobb trükk, vagy tanács nincs.

Ne akarj midenképpen megfelelni, vagy barátkozni. Add magad. akinek tetszik vegye, akinek nem, az menjen. De te ne változz.

2012. júl. 14. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézzél sóderklubot ,és vedd le hogy csinálják a profik.
2012. júl. 15. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de kedves utolsó! Láttál már nöi humoristát? :) Azért csak nem lehet nöként úgy elöadni egy viccet, mint pasiként :D
2012. júl. 22. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Kormos Anett:)
2012. júl. 22. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Öt nem is ismertem! :) Köszi :)
2012. júl. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!