Hogyan adjunk elö poénokat?
Figyelt kérdés
Elöre is bocsánat az értelmetlennek tünö kérdésért, de nekem nagyon fontos lenne, ha valaki tudna tippet ill. könyvet ajánlani abban a témában, hogy hogyan adjuk elö mondanivalónkat, esetleg a poénokat úgy, hogy azt a befogadó szìvesen hallgassa, stb. Elsösorban azért érdekelne, mert sajnos nem tudok olyan kapcsolatot kialakítani az emberekkel, mint mások. Nincsennek igaz barátaim, akikkel tartom még a kapcsolatot, azok is csak hébe - hóba keresnek, ha éppenséggel nincs nekik más. Sok könyvet olvastam az emberi kapcsolataink javítása céljából, de hiába vagyok velük kedves, ha nincs meg az a "valami " bennem (legföképp az elöadásra gondolok) , akkor semmit nem ér az egész. :( Tudom, hogy fontos a nyitott testtartás, és nem is az a lényeg, hogy mit mondunk, hanem hogy hogyan adjuk elö. Ilyen témában szeretnék keresni könyvet, ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! Bocsi a hosszú sorokért :)2012. júl. 14. 21:07
1/7 anonim válasza:
Szia, hány éves vagy? Fiú, lány?
2/7 A kérdező kommentje:
Szia, lány vagyok, 22 éves
2012. júl. 14. 21:32
3/7 anonim válasza:
Figyi, legyél természetes. ennél jobb trükk, vagy tanács nincs.
Ne akarj midenképpen megfelelni, vagy barátkozni. Add magad. akinek tetszik vegye, akinek nem, az menjen. De te ne változz.
4/7 anonim válasza:
Nézzél sóderklubot ,és vedd le hogy csinálják a profik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de kedves utolsó! Láttál már nöi humoristát? :) Azért csak nem lehet nöként úgy elöadni egy viccet, mint pasiként :D
2012. júl. 22. 15:54
7/7 A kérdező kommentje:
Öt nem is ismertem! :) Köszi :)
2012. júl. 26. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!