Mit adjunk a nagymamám 80. születésnapjára?
A nagymamám a jövő hónapban lesz 80 éves. Családi vacsora lesz egy étteremben. Most ez lehet, hogy furcsán hangzik, de én még csak egy pár alkalommal vettem neki ajándékot, akkor porcelán figurákat, mert azokat gyűjti. Máskor azért nem vettem ajándékot, mert édesapám családja kizárólag az arany "fukszoknak" hajlandó örülni, így inkább pénzzel szálltam be az ajándékozásba (túl sokat nem tudtam költeni soha, mivel még tanulok, nincs saját keresetem, így az összeg is inkább csak jelképes volt).
Most viszont a párommal együtt megyünk a családi összejövetelre és ő fontosnak tartja, hogy vegyünk valamit a nagymamámnak. Amit én is szép gesztusnak tartok, csak hát bajban vagyok. A virág nem jöhet szóba, mert azt nem szereti. Újabb porcelán kütyüt sem tudunk neki venni, mert (nem viccelek) megvan már neki az összes boltban kapható, rendelhető, egyedi készítésű nevesebb gyártótól származó, akkor meg égne a képem ha beállítanánk valami kínai után-gyártmánnyal, ami még nincs.
Ja és még valami. Nagyon anyagiasak, szóval azt sem szeretném, ha mi vennénk neki valami általunk ötletesnek, vagy hasznosnak gondolt dolgot, aztán hallgathatnánk, hogy a hátunk mögött megy a susmus arról, hogy "csak" ennyit vagy annyit költöttünk, amikor bezzeg a többiek.
Köszönöm az ötleteket előre is! :)
Köszönöm a válaszokat, nagyon jók lennének, ha nem Ő róla lenne szó. Ugyanis (bár ezt nem akartam reklámozni), nagyanyám ugyanaz pepitában, mint a rokonok. Nem gonoszságból írom, mert természetesen szeretem, de semminek nem tud örülni. Illetve előadja a "jajj, mucikám ennél szebbet még sosem láttam" de aztán úgy landol a fiók legmélyén (ha nem a kukában, láttam már rá példát, azután nem törtem magam annyira az ötletes saját kezűleg készített ajándékokkal), mint a sicc.
Szóval tényleg kemény dió, én sem tudok mit kitalálni, pedig mégis az én rokonom. Nem akadékoskodni szeretnék a válaszadókkal. :) Amúgy mindenkit felpontoztam, mert jó ötletek lennének, csak hát, mint írtam, nem neki. :(
Akkor mégiscsak a chippandale show... azt nem tudja a kukába dobni. :)
Viszont az egész város-falu beszélni fog róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!