Ez az év nem nekem kedvez? .
Figyelt kérdés
a tavalyi év az sokkal jobb!! most sorozatban érnek a rossz dolgok..meghalt a nagymamám :'( majdnem kirúgtak a suliból, a szerelmem elhagyott, a barátaim kétszínűek...nem akarom sajnáltatni magamat vagy ilyesmi!! de ezt azért elmondom h milyen szép kis barátaim vannak/voltak : matek szóbeli vizsga volt pont én voltam bent és 2 "barátnőm" kitalálta h talált egy doboz cigit a táskámban és meg is mondták az ofőnek..de a táskámat vittem magammal és így nem is tudták megnézni.. nem értem...-.- (nem ezért akartak kirúgni)2012. júl. 12. 01:22
1/2 anonim válasza:
Szerelmem elhagyott.
Depressziós lettem, idegkimerült.
Nem sikerült az emelt szintű vizsgám.
Nem vesznek fel egyetemre az idén.
És mindez egy félév leforgása alatt.
Közben átvertek, hazudtak nekem,
meggyaláztak.Azóta már jobban vagyok,
de nem eléggé. Szerencsére nekem
normális barátaim vannak, akik a
szarban nem hagytak magamra,
de kis híja volt, hogy idejében
fókuszt kapott a problémám
és nem kerültem a pszichiátriai
intézet zárt osztályára.
Részvétem a nagyidért!
2/2 A kérdező kommentje:
akkor nem csak nekem ilyen rossz ez az év..
köszönöm!
2012. júl. 12. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!