Ti mit csinálnátok, ha az alsó szomszéd /albérlő/ 3 percenként járna ki cigizni az erkélyre? Nagyon zavar a cigifüst. Babát várok, és a gyerekszoba ablaka is az Ő erkélyük fölött van.1 hónap múlva meglesz a picur, és még ablakot sem nyithatunk ezért.
De, téged az zavar, hogy cigizik és a gyerek miatt szeretnéd, ha nem így lenne. Teljesen elítélem a gondolkodásod, még mindig nem érted, hogy ő meg majd a gyereksírástól nem tud aludni nyitott ablak mellett, és ez téged marhára nem fog zavarni. Nem kell foglalkoznia veled. Illőbb lenne, de nem kell.
Egyébként meg úgyis abnormálisan emelik az árát, az egész ország már sz@rrá van korlátozva, a lakásban cigizés sem tart örökké.
Bezzeg aki a pollenszűrős, klímás kocsijával viszi a gyereket óvodába, az bele sem gondol, hogy egy gázfröccsel egy doboz ciginyi füstöt nyom ki a gyalogosokra.
Én már (sok év dohányzás után) letettem a cigi, átváltottam elektromosra. Annak nem füstje, hanem gőze van, szag nélkül. Mégis "megérzik a (nem létező) büdös bagószagot" egyesek, ha látják a gőzt.
Látom, hogy régi már a kérdés, de nem tudom nem észrevenni, hogy mennyi a bunkó paraszt... itt okoskodik mind, de a kérdésre ezek közül valahogy egy sem tud válaszolni.
Engem is idegesít a szomszéd bagófüstje, de nem azért, mert az egészségemet féltem, hanem mert maga az ember irritáló számomra. Épp ezért szoktam párologtatni különféle illóolajakat, ami elnyomja valamelyest. Mást nem találtam eddig erre. Dögmelegben sajnos muszáj kinyitni az ablakot, ha az ember nem akar megfulladni.
"Kedves" válaszadók, akik szerint ugyanaz a cigi füst, mint a gyermek sírása. Az én gyermekem egyáltalán nem sír éjszakánként, sőt napközben sem túl sokat, nagyon ritkán van hiszti az is rövidebb mint 5 perc, szóval az én szomszédaim mondjuk szerintem pont tudnak aludni, ellenben én nem tudok semmit tenni a füstjük ellen amit óránként ránk engednek... Kérlek ne általánosíts!
Kívánom, hogy legyen gyermeked és akkor majd megtudod, hogy még a széltől is óvni fogod, nem hogy a káros dolgoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!