Ti hogyan hűtitek a gyerekszobát? Érdemes léghűtőt használni?
Nálunk is padlástér van.
Reggel 6-7 között huzatot csinálok, szellőztetés.
Sötétítőke behúzom, így max. 25-27 fok lesz bent.
Ventilkátor megy ha fent alszunk délben.
Mi napközben nem is megyünk fel az emeletre ilyenkor. Reggel szellőztetek, aztán behúzom a függönyt és kész. Este ventillátor, ha nagyon meleg van.
Tavaly panelban laktunk (felső szint, tűző nap) és vettünk egy léghűtőt, amibe jeget kell rakni és elvileg hűt. Na hát semmit sem ért, a ventillátorral jobban jártunk. Vissza is vittük!
Nem értek a babákhoz, csak szeretném elmondani, hogy a hat-nyolc fokos hőmérséklet-különbséggel már vigyázni kell. Tavaly engem gond nélkül földhöz vágott a munkahelyi klíma, 40 fokos lázam lett, mire délután hazaértem. Gondolom, a gyerekeknek még veszélyesebb.
Egy 102 kilós, 27 éves férfi.
A miénk orion volt. Miután megvettük és nem nagyon használt, utánaolvastam. OOlvastam olyat is, hogy nyitott ajtó vagy ablak elé kell tenni. Szóval mindent kipróbáltunk. Egyébként a legtöbb helyen azt írták, hogy nem éri meg ilyesmit venni, mert ami ér valamit az már légkondi árban van. Akkor meg már inkább légkondi. Persze vigyázni kell vele.
Off: Mondjuk én mindig légkondis helyen dolgoztam és volt olyan is, hogy 20fok különbség volt a kinti és a benti hőmérséklet között, de soha semmi bajom nem lett tőle és a kollégáknak sem. Ezt egy 60kg-s 25 éves nő mondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!