Miért ilyen gonosz a fél emberiség, hogy szándékosan pusztítja a természetet?
Figyelt kérdés
Én nemértem őket.2012. júl. 10. 19:09
11/23 A kérdező kommentje:
Hát már hogyne szeretném?Ép lelkületű jóérzésű emberek megerősítését is várom.
2012. júl. 10. 20:55
12/23 anonim válasza:
Ép lelkületű embernek tartom magam, de ettől még én is nyilván pusztítom a természetet valamennyire. Te sem tudod magad ez alól kivonni, szerintem.
13/23 A kérdező kommentje:
Igazad van.Minden esetre törekedjünk rá,hogy ezt minél kisebb arányban tegyük.
2012. júl. 10. 21:34
14/23 anonim válasza:
Nem gonoszak, ostobák. Szerencsétlen Föld arra vár, hogy kihaljunk végre, mert amíg itt Homo sapiens van, addig értelmetlen, önző pusztítás is van. Akikre te gondolsz, azokkal nem lehet megértetni, hogy nem lehet csak úgy passzióból állat- és növényfajokat kiirtani, mert mindentől függünk, részei a táplálékláncnak; nem értik meg az üvegházhatást, nem értik meg a globális felmelegedést. Szerintem itt a baj.
15/23 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2012. júl. 10. 21:57
16/23 A kérdező kommentje:
ördögöd van,téged megszállt az ördög
2012. júl. 10. 23:59
17/23 A kérdező kommentje:
Ezért is kár,hogy bezárt a Lipót.Az én kezemhez nem tapad vér.Sajnálom,hogy ilyen emberek szabadon portyázhatnak ezzel a felfogással ,amit te képviselsz.
2012. júl. 11. 13:29
18/23 A kérdező kommentje:
:(
2012. júl. 11. 13:29
19/23 A kérdező kommentje:
Folyton jönnek a hangok ugye?Szegény.Biztos vannak már rá egész jó gyógyszerek.Ha kínoznak a hangok,és még a természetet sem véded akkor végképpen nem kellene válaszolnod a feltett témámra.
2012. júl. 11. 19:48
20/23 anonim válasza:
Azért, mert különben nem élhetnénk ezt a kényelmes életet, hanem középkori viszonyok között tudnánk csak élni. Kérdező, hiába vagy vega, de te is ugyanúgy csak porszem vagy a gépezetben, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!