Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jövő. Milyen jövőt láttok...

Jövő. Milyen jövőt láttok magatok előtt? Milyen jövőt láttok az emberiség előtt?

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Magam előtt simát, amit akarok az összejön, akadálymentes és unalmas életem lesz (ezzel nem arra célzok, hogy az akadályoktól izgibb lenne) ... Az emberiség jövője nem érdekel.
2012. máj. 7. 05:52
 2/7 anonim ***** válasza:
No future!
2012. máj. 7. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
tök mindegy.
2012. máj. 12. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:

az egész társadalom,gazdaság az olajra épül,ami viszont kifogyóban van...amikor elfogy,és addigra nem találnak olyan energiahordozót ami helyettesíteni tudná,itt nagyon nagyon más világ lesz...a gazdaság azonnal bedől,háborúk lesznek,éhinségek rengeteg ember meghal...csak nézd meg a benzin árát,2002-3ban 190ft volt,most meg 450,ez is ezt igazolja

semmi jóra ne számíts a világ jövőjét illetően ha marad ez a mértéktelen,kapzsi rendszer

2012. máj. 12. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ugyanazon az állásponton vagyok már nagyon régóta mint az előttem szóló!

többször hangoztattam már az olaj benzin jelentőségét , nem véletlenül kísérleteznek egyfolytában elektromos autókkal sem az utóbbi években!

tudják hogy nagy szükség van rá minnél hamarabb! mert fogy az üzemanyag!

ha nincs üzemanyag nincs kereskedelem, az emberek nem tudnak bejárni dolgozni! főleg a vidékiek!

mezőgazdaság meg elég nehéz lesz ilyen időjárási viszonyok mellett!

felborult az időjárás, nem lesz termés se!

az emberek éhen fognak halni! az emberek egymás ellen fordulnak! a pénz értékét veszíti!mivel import export nem lesz , mindenki saját magának fogja megtermeni amit hord amit eszik, visszamegyünk egy jó pár évet az időben, viszont az emberek képtelenek lesznek ezt elviselni! de ez még nem következett be, MÉG!

2012. okt. 30. 02:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Jövő. Milyen jövőt láttok magatok előtt? Milyen jövőt láttok az emberiség előtt?

kuka ???

megy a kukába és jön helyette a mesterséges INTEL-ligencia, az MI, AI?

egyszerűen lemarad és kiszorul a tisztelt emberiség?

2012. okt. 30. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy az AI az emberek helyett jön majd. Egy jó darabig nem lesznek annyira intelligensek a gépek, hogy emberek nélkül létezzenek vagyis ha X év múlva már léteznek majd intelligens robotok (amik tényleg azok, sokkal okosabbak a mostaniaknál) és kihalnának az emberek, azok a robotok nem élnének még meg maguktól. Tanulékony gépeket kell építeni, amik nem csak annyira képesek amikre az ember programozza őket, hanem mondjuk saját magukat is képesek programozni. Amúgy én azt mondom, ha _valaha_ képesek leszünk ilyen robotokat készíteni, akkor már akár ki is halhat az emberiség, hiszen ott lesznek a robotok, akik végül is a mi utódaink lesznek, mert mi teremtettük őket. Vagyis nem halunk ki teljesen, csak fejlődünk. De ez nyilván még nem a közeljövő, ezt mi már valószínűleg nem éljük meg.
2012. okt. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!