Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le a legjobb...

Hogyan rázzam le a legjobb barátnőm exét?

Figyelt kérdés

Nagyon rám van kattanva,folyton írogat nekem facebook-on hogy találkozzunk kettesben. Mondtam neki,hogy szerintem ez nem túl jó ötlet,de nagyon úgy látszik hogy nem bírja felfogni.

Egyfolytában írogat,hogy azért kérdezzem meg a barátnőmet hogy zavarná-e a dolog,mert ha nem,akkor találkozzunk...de nem akarok semmiképpen sem,arra hivatkozva, h biztos megsértődne...csakhogy a barátnőm nem engedi hogy megmondjam a srácnak h zavarná,ha lenne köztünk valami,így csak annyit mondhatok,hogy SZERINTEM nem lenne túl boldog a dologtól..viszont megígértette velem,hogyha beszélek a lánnyal,akkor megkérdezem tőle,hogy zavarná-e...és most nem tudom hogy mit csináljak,mert nem szeretnék bunkó lenni vele,mert a srác elég népszerű a gimibe ahol én most leszek 9.-es és nem akarom hogy bárkinél is rossz ponttal indítsak,vagy bárki bunkónak gondoljon...:S

Légyszi segítsetek:(

2012. júl. 8. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
letiltod
2012. júl. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!