Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogos és jó ez...

Szerintetek is jogos és jó ez az idézet?

Figyelt kérdés
"Mű mellek, mű haj, mű arc, mű körmök és ezek a nők az igazi férfit keresik.."

2012. júl. 8. 16:19
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Sok szempontból jobb, mint pár száz éve. A jót meg kell hagyni- a rosszat kijavítani.

Sokan sajnos fordítva akarják. A rosszat akarják visszahozni, arra meg nem figyelnek, hogy miket adott nekünk ez a kor. :)

2012. júl. 9. 00:35
 22/28 anonim válasza:
Mindenesetre: én hálás vagyok, hogy ebben a korban születtem. Most is lehet értékeket építeni annak, aki alkalmas erre, és ezt szeretné. A "selejt" meg úgyis kihullik. Mellesleg jóval több a lehetőség erre. De nem megyek bele ilyen komoly témába, ennyire későn.
2012. júl. 9. 00:36
 23/28 A kérdező kommentje:
Régen a mentalitás jobb volt..Nagyon régen, amikor még férfiak éltek tényleg, és nem volt annyi elkorcsult szarság, mint most a melegek, vagy a többi ilyen beteg abnormális állat..Persze jó ez a kor, csak az a baj hogy pusztítjuk magunkat, és már nincs igazság, csak pénz és ismertség.
2012. júl. 9. 00:38
 24/28 anonim válasza:

Te éltél régen? Erről nem nyitok vitát veled. Én nem kívánnék régi korokban élni. Valószínűleg kénytelen lennék házasságot kötni valakivel, aki talán nem is tetszik nekem, és egész életemben rászorulnék.

Ők férfiak voltak? Nézőpontok kérdése. Tökéletesen meg vagyok elégedve a jelenlegi helyzettel.

Az emberek meg régen sem voltak jobbak, hány véres háború volt, mennyi kegyetlenség. Hallottál te már a sötét középkorról?

De jelzem, erről nem vitatkozom, ez van, most élünk- szerencsére. :)

2012. júl. 9. 00:41
 25/28 anonim válasza:

Melegek minden korban voltak. A művészek, zsenik, írók, költők jelentős része meleg volt. Erről ennyit, tagadni is kár.

A mai "melegnek" nevezett férfiak többsége pedig tökéletesen hetero, esetleg máshogyan néz ki, mint az évszázadok óta bevett norma. :)

2012. júl. 9. 00:43
 26/28 anonim válasza:

Megkeseredett vagy: a kort hibáztatod azért, mert valószínűleg nem jó valami az életedben.

Persze, talán én is így tennék, ha mondjuk kénytelen lettem volna 300 évvel ezelőtt élni, ezt nem tudhatom, akkor mi lett volna?

Szerencsés esetben sikerül megszeretnem azt, akivel összekötöttem volna az életemet, és a 8 megszületett gyerekemből is elérné vagy 2 a felnőtt kort. :)

2012. júl. 9. 00:45
 27/28 A kérdező kommentje:
Tökéletes életem van, nincs semmi gondom,viszont én szeretem a háborúkat, a kegyetlenséget, a többi ilyen dolgot. Egyébként a családomban több náci férfi is jelenvolt, lehet azért vagyok ilyen, mert bennem van az, hogy én felsőbbrendűbb vagyok másoknál és ezek a melegek és cigányok és a többi, nem érdemlik meg azt, hogy egy légtérben legyenek a normális emberekkel, sőt az életet sem érdemlik meg..
2012. júl. 9. 00:57
 28/28 anonim válasza:

Hajrá kérdező. Ha egy háború lenne, talán te lennél az első, akit jól megd.gnak a kiéhezett "nácik". Hallottam anno ilyen történeteket.

Tudod mit? Inkább alkoss valami maradandót, egy irodalmi, képzőművészeti művet, amire "meleg" társaid képesek.

Én a béke híve vagyok. Szép napot neked, és ne feledd: a szikla porrá törik, a lassú víz meg partot mos. ;D

2012. júl. 9. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!