Szerintetek is jogos és jó ez az idézet?
Sok szempontból jobb, mint pár száz éve. A jót meg kell hagyni- a rosszat kijavítani.
Sokan sajnos fordítva akarják. A rosszat akarják visszahozni, arra meg nem figyelnek, hogy miket adott nekünk ez a kor. :)
Te éltél régen? Erről nem nyitok vitát veled. Én nem kívánnék régi korokban élni. Valószínűleg kénytelen lennék házasságot kötni valakivel, aki talán nem is tetszik nekem, és egész életemben rászorulnék.
Ők férfiak voltak? Nézőpontok kérdése. Tökéletesen meg vagyok elégedve a jelenlegi helyzettel.
Az emberek meg régen sem voltak jobbak, hány véres háború volt, mennyi kegyetlenség. Hallottál te már a sötét középkorról?
De jelzem, erről nem vitatkozom, ez van, most élünk- szerencsére. :)
Melegek minden korban voltak. A művészek, zsenik, írók, költők jelentős része meleg volt. Erről ennyit, tagadni is kár.
A mai "melegnek" nevezett férfiak többsége pedig tökéletesen hetero, esetleg máshogyan néz ki, mint az évszázadok óta bevett norma. :)
Megkeseredett vagy: a kort hibáztatod azért, mert valószínűleg nem jó valami az életedben.
Persze, talán én is így tennék, ha mondjuk kénytelen lettem volna 300 évvel ezelőtt élni, ezt nem tudhatom, akkor mi lett volna?
Szerencsés esetben sikerül megszeretnem azt, akivel összekötöttem volna az életemet, és a 8 megszületett gyerekemből is elérné vagy 2 a felnőtt kort. :)
Hajrá kérdező. Ha egy háború lenne, talán te lennél az első, akit jól megd.gnak a kiéhezett "nácik". Hallottam anno ilyen történeteket.
Tudod mit? Inkább alkoss valami maradandót, egy irodalmi, képzőművészeti művet, amire "meleg" társaid képesek.
Én a béke híve vagyok. Szép napot neked, és ne feledd: a szikla porrá törik, a lassú víz meg partot mos. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!