Szerintetek is jogos és jó ez az idézet?
A normális lányok, azt keresik!
Amúgy jogos ...
19/L
nagyrészt igen...
de az egy másik kérdés, hogy nekik milyen az igazi férfi....mert nekik nem az amit az átlag gondolna...
nekik az igazi férfi ott kezdődik, hogy facca kis fizu, tuti kis járgány, tuti kis lakás minimum, és ezután jön hogy egy adonisz legyen, de ha nem az nem baj mert az előzöek megvannak az fél siker és félig elég is....
félreértés ne essék...én erre a típusra értem amit mondtam.
Aki olyan mintha a "hogyan készült" című műsorban lehetne látni hogyan készült az élő műnő.
Pont az ilyen mű nők keresik az "igazi férfinak" nevezett nagydarab izmos egyedeket.
Akiket "homokos suttyóknak" neveztek, azok általában a természetes alkatú, vékony, "átlagos" srácok, akik nem pakolnak magukra 120 kg izomtömeget, nem nyírják le a hajukat, stb.
Viszont ne haragudjatok már- panaszkodtok a "mű nőkre". Az én ismeretségi körömben 1 ha akad! (nem írom ide, hány nőt ismerek, de nem keveset)
És ha szétnézek az utcán, 10 nőből kb 2 ez a "nagyon mű" (műmellűt meg szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hányat láttam, pedig sok emberrel találkozom)
Szóval kinyitni a szemeket, és nem csak azt észrevenni, aki két km-ről "világít". ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!