Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogos és jó ez...

Szerintetek is jogos és jó ez az idézet?

Figyelt kérdés
"Mű mellek, mű haj, mű arc, mű körmök és ezek a nők az igazi férfit keresik.."

2012. júl. 8. 16:19
1 2 3
 1/28 AvernusTriad válasza:
Egy típusra stimmel.
2012. júl. 8. 16:20
 2/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk manapság már nem sok nő/lány keresi az igazi férfit, megelégszenek a homokos kis suttyókkal..
2012. júl. 8. 16:22
 3/28 anonim válasza:

A normális lányok, azt keresik!

Amúgy jogos ...

19/L

2012. júl. 8. 16:28
 4/28 A kérdező kommentje:
Kevés normális lány van, nagyon kevés..
2012. júl. 8. 16:29
 5/28 ASOT ***** válasza:

nagyrészt igen...

de az egy másik kérdés, hogy nekik milyen az igazi férfi....mert nekik nem az amit az átlag gondolna...

nekik az igazi férfi ott kezdődik, hogy facca kis fizu, tuti kis járgány, tuti kis lakás minimum, és ezután jön hogy egy adonisz legyen, de ha nem az nem baj mert az előzöek megvannak az fél siker és félig elég is....

2012. júl. 8. 16:29
 6/28 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon materialista világ ez és általában mindenki külső alapján ítél, és ez évről évre csak rosszabb lesz..
2012. júl. 8. 16:34
 7/28 anonim ***** válasza:
Azok a pasik, akik ilyen csajokra buknak, szeretik ha a képükbe hazudnak. Van ilyen, de én mindig azt mondom, mindenben jobb az eredeti.
2012. júl. 8. 16:35
 8/28 ASOT ***** válasza:

félreértés ne essék...én erre a típusra értem amit mondtam.

Aki olyan mintha a "hogyan készült" című műsorban lehetne látni hogyan készült az élő műnő.

2012. júl. 8. 16:36
 9/28 anonim válasza:

Pont az ilyen mű nők keresik az "igazi férfinak" nevezett nagydarab izmos egyedeket.

Akiket "homokos suttyóknak" neveztek, azok általában a természetes alkatú, vékony, "átlagos" srácok, akik nem pakolnak magukra 120 kg izomtömeget, nem nyírják le a hajukat, stb.

2012. júl. 8. 16:41
 10/28 anonim válasza:

Viszont ne haragudjatok már- panaszkodtok a "mű nőkre". Az én ismeretségi körömben 1 ha akad! (nem írom ide, hány nőt ismerek, de nem keveset)

És ha szétnézek az utcán, 10 nőből kb 2 ez a "nagyon mű" (műmellűt meg szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hányat láttam, pedig sok emberrel találkozom)

Szóval kinyitni a szemeket, és nem csak azt észrevenni, aki két km-ről "világít". ;D

2012. júl. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!