Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már nem élvezem a nyarat a...

Már nem élvezem a nyarat a hőség miatt. Ezekután minden nyár ilyen lesz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok öreg, de én nem emlékszem régen ilyen melegekre, hogy se kint nem jó, se bent.

2012. júl. 8. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez így igaz, talán valamennyit emelkedett az átlaghőmérséklet, de nem annyit, hogy arra fogjuk ezt a kánikulát. Volt már korábban is ilyen meleg, csak hát azt elfelejtjük. Gyerekkoromban én sem néztem az időjárás-előrejelzést, hanem ha meleg volt, lementem a strandra vagy a vízpartra.
2012. júl. 8. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a döglesztő hőség már tényleg nehezen elviselhető. Én sem bírom a szélsőségeket, se a túl hideget, se a túl meleget. Én az őszt szeretem a legjobban az évszakok közül.

Azért ilyen hosszan tartó kánikula nem volt Magyarországon az utóbbi években, legfeljebb egy hétig, de ez már régebb óta húzódik. Legalább egy-egy hűsítő zápor esne. Aszályos lesz az idei nyár.

De, ha a meteorológiai jelentések nem tévednek, jövő hét közepétől már mérséklődni fog a hőség.

2012. júl. 8. 14:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet azért vagyok nyűgösebb, mert kb. 50 fokban dolgozok.
2012. júl. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!