Szerintetek anya elengedne ilyen idősen?
Figyelt kérdés
Én és még 2 barátnőm 1 fiúnál szeretnénk aludni mert meghívott minket 1 ottalvós bulira és még hívja pár haverját vagyis hatan lennénk anyunak már felhoztam az ötletet hogy nem-e lehetne de csak annyit mondott hogy átgondolja szerintetek megengedi? Amúgy 14L vagy és a barátnőim is a fiúk közül 2 idén tölti a 15-öt és 1 meg most töltötte a 14-et.2012. júl. 4. 11:35
1/16 anonim válasza:
És mit fogtok csinálni ottalvós bulin?
Egyébként nem engedném el a gyerekemet, ennyi idősen csak lányokkal lehet ottalvós buli.
2/16 anonim válasza:
Én nem engedném meg. 1 év múlva inkább..sokat számít 1 év.
22N (félreértés ne essék, nem vagyok konzervatív..viszont ezt még én is korainak találom)
3/16 anonim válasza:
Én nem engedném, ha fiúk is lesznek ott. Az ott alvós bulit azonos neműek között szokás tartani.
4/16 anonim válasza:
én nem engednélek el
barátnőhöz igen, de hogy fiúkkal együtt aludjatok, azt már nem
5/16 anonim válasza:
Kezdetben hatan lesztek, aztán az "ottalvás" előtt valamelyik srác hívja a 30 éves kigyúrt kancigány haverjait, isteni buli lesz!
6/16 anonim válasza:
Én biztosan nem engedném el a 14 éves lányomat ilyen buliba!...
És a a 15 éves fiú SZÜLEI hol vannak ilyenkor???...
7/16 anonim válasza:
Nem valószínű... Én sem tenném....
9/16 anonim válasza:
3an vagytok lányok és jééé milyen érdekes 3 fiú lesz
igen, valószínű hogy elenged
10/16 anonim válasza:
Szerintem nem engedi meg és hidd el, hogy neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!