Hogy legyek flegma? (többi lent)
Figyelt kérdés
Több stílusom van. Vagyis az van, hogy ha kell tudok csajos lenni, ha úgyvan felhúzok egy LA fullcap-et és az is jól áll, meg ha kendőt kötök a hajamba szintén jól áll. És most leszek 8.-os szeretnék ilyen úgymond flegma lenni. Ezaz: "Értem én csak leszarom!" Szeretnék megállapodni 1(!) stílusnál, persze ha úgyvan, hogy megyünk valami elegáns helyre vagy olyan helyre ahol csajosan kell öltözni akkor megteszem de szeretném mostmár megtalálni magamat.:S2012. júl. 4. 10:58
11/16 anonim válasza:
Azt azért k*rvára ki kell hangsúlyozni hogy LA fullcap... Nem elég a fullcap... istenem
12/16 A kérdező kommentje:
Most mivan ha odaírtam, hogy "LA"?:D
Zavar?
2012. júl. 10. 09:59
13/16 anonim válasza:
Ne akarj az lenni! Nekem alapból van egy flegma kisugárzásom, és hanghordozásom is, pedig nem vagyok bunkó mégis mindenki utálja.
3x annyit kell hajtanom, hogy elfogadjanak, mint annak akit ezzel nem áldott meg a sors..
14/16 anonim válasza:
ne akarj flegma lenni,engem már anyám is flegmának titulált be, néhány barátom bunkónak.Én próbálok megváltozni de nagyon nehéz kedvesnek lenni
15/16 anonim válasza:
Tudom h regi kerdes de csak most talaltam ra!
Nekem eleve ilyen "ertem en csak lesz@rom" stilusom van!
Ez nem meno! ne akarj Flema lenni,en sem vagyok az csak azzal aki megerdemli! Nem patent mas szemelyiseget vallalni,inkabb ciki!!!!
16/16 anonim válasza:
Szia! Régi de..
Rám mindig azt mondják hogy flegma vagyok pedig nem akarok az lenni..nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!