Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ezért féltékenynek...

Baba12345 kérdése:

Szerintetek ezért féltékenynek kellene, hogy legyek avgy inkább nem?

Figyelt kérdés
Én féltékeny vagyok a barátom exére, akivel 1 éve jártak, 1 hónapot. Azt mondta a barátom neki, hogy senkit nem fog így szeretni, ahogy őt. Nekem is ezt mondta, és megis mondta a volt csajának, hogy engem jobban szeret, mintahogy őt szerette. Azalatt az 1 hónap alatt 1460 ft-ért vett neki szegfűt, macit 1000 ft-on felül. Nekem 3. hónapfordulóra 554 Ft-ért vett rózsát. Szerintetek ez bizonyítja, hogy őt jobban szerette mint engem? (vagyis hazudott nekem?)
2012. jún. 18. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de kis együgyű vagy. Hány éves vagy?
2012. jún. 18. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajajaj kislány, biztosan érett vagy már egy párkapcsolatra?
2012. jún. 18. 14:08
 3/9 Shaddark ***** válasza:
100%

A szeretet nem pénzfüggő :)

Viszont. Az igazi szeretet nem vár ám viszonzást, nem méricskél, csak ad anélkül hogy érdekelné mennyit kap vissza.

Én inkább benned nem vagyok biztos, valóban szereted-e vagy csak elvárásaid vannak...

2012. jún. 18. 14:11
 4/9 anonim válasza:
Édes vagy:)Gondolom tiniszerelem, ne aggódj ilyen hülyeségeken.
2012. jún. 18. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Jézusom... Hány éves vagy, komolyan?!
2012. jún. 18. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nőj fel.
2012. jún. 18. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmet nem rózsában, plüssmaciban, vagy szegfűben mérik!

Olyan max 14-nek tippellek.

Elmondok erre két példát.

A volt párommal fél évig voltam együtt. Elvitt étterembe moziba, elhalmozott ajándékokkal. Csak kiderült, hogy az első perctől fogva megcsalt.

A jelenlegi párom az exének telefont vett, fizette az előfizetését, nyaralni vitte Görögországba. Akkor az exét jobban szereti mint engem?

Mert engem vett el feleségül, engem ajándékozott meg olyasmivel, ami pénzben felbecsülhetetlen: Családdal, egy csodás kislánnyal, és együtt építettünk egy otthont.

2012. jún. 18. 14:16
 8/9 Shaddark ***** válasza:

Jah, ez így van. A pénz és a pénzen vásárolható dolgok egyvalamire jók: Kompenzálni az elhanyagolt dolgainkat. Az költ sokat a gyerekére is pl. aki nem foglalkozik vele mert mindig a munka... más dolgok az első.

Így van ez barátnőnél is, ha csalna pl. 10000-t költött volna hidd el :)

2012. jún. 18. 14:26
 9/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Engem az érdekel, hogy honnan tudod? Lobogtatta előtted a számlát, hogy mennyibe került a szegfű? Nem volt az olyan nagy szerelem, ha 1 hónap alatt bele-és ki is lehetett esni belőle.
2012. jún. 18. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!