Szerintetek ezért féltékenynek kellene, hogy legyek avgy inkább nem?
A szeretet nem pénzfüggő :)
Viszont. Az igazi szeretet nem vár ám viszonzást, nem méricskél, csak ad anélkül hogy érdekelné mennyit kap vissza.
Én inkább benned nem vagyok biztos, valóban szereted-e vagy csak elvárásaid vannak...
A szerelmet nem rózsában, plüssmaciban, vagy szegfűben mérik!
Olyan max 14-nek tippellek.
Elmondok erre két példát.
A volt párommal fél évig voltam együtt. Elvitt étterembe moziba, elhalmozott ajándékokkal. Csak kiderült, hogy az első perctől fogva megcsalt.
A jelenlegi párom az exének telefont vett, fizette az előfizetését, nyaralni vitte Görögországba. Akkor az exét jobban szereti mint engem?
Mert engem vett el feleségül, engem ajándékozott meg olyasmivel, ami pénzben felbecsülhetetlen: Családdal, egy csodás kislánnyal, és együtt építettünk egy otthont.
Jah, ez így van. A pénz és a pénzen vásárolható dolgok egyvalamire jók: Kompenzálni az elhanyagolt dolgainkat. Az költ sokat a gyerekére is pl. aki nem foglalkozik vele mert mindig a munka... más dolgok az első.
Így van ez barátnőnél is, ha csalna pl. 10000-t költött volna hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!