Hogy oldjuk meg? Kikészítenek! Mit évő legyek?
Hát nehéz ilyen esetben okosat tanácsolni, ha nem tudtok költözni sehová, pedig az lenne az egyetlen megoldás.
Egy biztos: fontossági sorrendet kellene felállítanod, és a leírtak alapján most annak legelső helyén a külön-költözés áll, különben egymás agyára fogtok menni. Ennek fényében nagy butaság volt most jogsiba kezdeni. Olyan fontos az neked? Kétlem, hogy most az a legégetőbb probléma, ha legyen jogosítványod.
Én a helyetekben visszaköltöznék a tanyára, ha lehet. Még mindig jobb nem vmi fényes körülmények között élni, mint méregben fuldokolva másokkal. Vagy mi van a te szüleiddel, oda nem mehetnétek?
De egy biztos: változtatnod kell a gondolkodásodon, és felnőtt módjára gondolkodni. Nem is értem ezt a jogsi dolgot, akkora felelőtlenség és butaság...
A jogsi párom ötlete volt.Nem is értem miért mentem bele.
A tanyára is kimennénk de oda járnak ki a veteményesbe mert az is az övék.
A szüleim meg...nem tartjuk a kapcsolatot az egyikkel az alkoholizmus miatt a másikkal meg a pasija miatt.
Kis városban lakunk tehát az egész napos tekergés nem megoldható nincs hol.Szoktunk menni sétálni játszóterekre egymás után minden hova.De akkor meg az van hogy miért viszem mindig el a fiamat.Párommal nincs bajuk csak velem.Már az is megfordult a fejemben hogy jobb lenne meghalni és akkor mindenki megnyugodna hogy nem vagyok.
Ne mondj ilyet!
Figyi: állj a sarkadra, és kezdj el vmit tenni annak érdekében, hogy megpattanhassatok. Hagyd a jogsit, kezdjetek el pénzt gyűjteni, és menjetek ki a tanyára. Lehet, hogy oda is fognak jönni anyósék, de mégsem együtt fogtok lakni a nap 24 órájában. És ha még jobban össze tudjátok szedni magatokat anyagilag, elmehettek újra albiba, vagy megvehetitek ezt a tanyát, esetleg. És akkor ha jönnének, lehetnél már bátrabb, mondván, ez a te portád, a te szabályaid szerint megy a játék, vagy arra van az ajtó.
Legyél talpraesettebb, különben kicsinálnak. Neked is minden jogod megvan kikelni magadból, kiosztani őket, ha igazságtalanok, kiállni magadért, a szemükre vetni a hibáikat. Hidd el, ha önérzetesebb leszel, egy idő után ők is jobban fognak tisztelni, és nem fognak ennyit piszkálni.
Csak azt rugdossák, aki hagyja magát.
Elég butaság hogy azt írod meghalnál,mikor a picinek te vagy az élete,a mindene ezt remélem csak hirtelen felindulásból írtad!
Én a helyedbe igényelnék egy önkormányzati lakást,szüleim is mikor első bátyám megszületett édesanyám szüleinél laktak de nem bírták. Ez egy teljesen normális helyzet amit leírsz,mivel nem egézséges a helyzetetek.
Szerintem megfogjátok kapni a lakást,szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!