Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Műköröm tilos, de ott alvás...

Műköröm tilos, de ott alvás már díjazva! -. -" Miért ilyen egy két szülő? Többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval olvasgattam itt egy két kérdést.

Sok szülő megkérdezi engedheti e 14 éves lányának az ott alvást (a fiújánál) mert hát már együtt vannak 11 hónapja. Ezt mindenki díjazza, persze legyenek csak együtt, 11 hónap milyen szép idő, (szerintem nem annyira na mind1), csak védekezzenek (ettől függően rengetegen teherbe esnek) és persze nagyon jó dolog meg érettek (na az 'érettségről ne is beszéljünk...)

Aztán nézzük a másik esetet.

Egy szülő ki írja h engedje e 15 éves lányának a francia műkörmöt,(vagy olyan is volt h a szempillaspirált megengedje e) erre meg mindenki jött azzal, h 15 éves kislánynak az mennyire nem való meg kb. úgy csináltak mintha a világ legszemetebb dolgáról lenne szó, sőt többen még jobban kiakadtak mintha a gyerek cigizne vagy inna.

Mielőtt bárki nekem esne: még sosem volt műkörmöm, de anyukám megengedné és ő ilyen ártalmatlan dolgokon (mint pl a szolid smink spirál stb.) sosem akad ki. De azt még biztosan nem hagyná h fiúval aludjak (15 éves lány vagyok, megértem anyumat én sem engedném a lányomnak) és nem értem h sok szülőnek miért ilyen az értékrendje, h 13-14 évesen dugás mehet 1000el, de egy kis szempillaspirál már bűn..

2012. júl. 3. 22:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Én nem vitatkoznék. Se műköröm, se ottalvás. Kész.
2012. júl. 3. 22:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó volt olvasni, amiket, pontosabban ahogy írtad. Én már teljesen lemondtam a tini generációról, de úgy tűnik, van remény :D. Én sem értem a mai szülőket. Az biztos, ha én 14 évesen bejelentettem volna, hogy a barátomnál alszom - ami nehéz lett volna, mert nem volt- akkor maflást kaptam volna, hogy a fal adj a a másikat. ( Pedig nem vertek a szüleim!) Számomra riasztó, hogy 12-13 éves gyerekek más szexelnek, közben igazság szerint azt sem tudják, mit jelent. Ez biztosan pótcselekvés, mi még ki tudtuk tölteni mással ezt az időt.

De visszatérve a kérdésedre: érettebben állsz a világhoz, mint sok felnőtt. Gratulálok és anyukádhoz is, mert biztosan neki is van érdeme ebben.

2012. júl. 3. 22:46
 3/23 A kérdező kommentje:

Első: igazad van :)

Amúgy nekem sem fontos a műköröm csak hát olyan furcsa h sokan ezt nagyobbnak tekintik mint egy ott alvást.

Második: igen, igen úgy érzem nekem van a legjobb anyukám a világon, és örök hálám h így nevelt/nevel. Mert megtanított arra h mi az ami jó, elfogadható, és rossz. Egyszóval kialakított egy értékrendet nekem, ami egyszerűen tényleg segít minden problémát megoldani.

2012. júl. 3. 22:52
 4/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Tudod mi a legjobb abban, ahogy neveltek?! Mersz nem menni a csorda után. Ez jó, őrizd meg, fontos tulajdonság :D
2012. júl. 3. 22:58
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egyesek hogy lehetnek ennyire szélsőségesek, hogy képesek akár a gyerekük későbbi életét tönkretenni...

Biztos vagyok benne, hogy a szülők is hibásak abban, hogy hagyják, hogy 12-14 évesek a pasijuknál aludjanak... Fiatalok még ehhez, és különben is, az ilyen kapcsolatok nagy része nem tartós, az ő értékrendük sajnos nem ezt keresi... Tisztelet a kivételnek! Meg sem értek hozzá... Majdnem 16 évesen nekem eszembe sem jutna khm., még az ottalvás sem... Ha lenne pasim. Meg a szülők támogatják, hogy jó dolog? Megáll az ész... Ha így nevelik a gyerekeiket, egy "én mindent megtehetek, mert én vagyok a legtekintélyesebb ember az egész univerzumban" lesz belőlük, na meg egy elromlott értékrendű, mások szemében gyalázatra méltó nő...

15 évesen azért a legtöbb lány már sminkeli magát. Tudom, hogy a legtöbb lány úgy sminkel, hogy magára ken 3 kilót, de egy kis szempillaspirál még egyáltalán nem túlzás, sőt. Akkor még nem is árt, ha nem sminkeli szét az egész fejét. Ezen azért nem kéne annyira kiakadni... Nekem is megengednék. A szigor sem jó, mert vagy lelkileg sérült lesz tőle az ember, vagy lázadni kezd...

Szóval erről ennyit. Hálás vagyok a normális neveltetésemért, és örömmel látom, hogy hálás vagy te is. Egy kivétel vagy a sok közül, ezt becsüld meg!

2012. júl. 3. 23:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék, hogy ezen az oldalon rengeteg "érdekes" ember van, akinek a véleménye is extrém. Ne általánosíts ezek alapján, sok szülő azért normálisabban gondolkodik. Anonim az oldal, akárki akármi hülyeséget beírhat.
2012. júl. 3. 23:21
 7/23 A kérdező kommentje:

Nah meg még azt bírom, amikor írja a sok szuperanya hogy pl: 'engedd meg, ha tiltod csak rosszabb, a fiatalok kreatívak, majd megteszik máshol, legalább otthon szem előtt van. Na ez a 'szem előtt van egy akkora baromság!!! Most őszintén a szülő tartja a gyertyát vagy mi??

Amúgy meg NINDEN CSAK NEVELÉS KÉRDÉSE!

Ha nekem lenne is barátom, anyukámnak soha az életben nem kellene azon aggódnia h én mikor fekszem le csak úgy a barátommal..

2012. júl. 3. 23:34
 8/23 A kérdező kommentje:
Mert a bizalom az maximális, tudja h én nem tennék ilyet..nah mind1 csak nem értem a szempillaspirál mi miatt nagyobb vétek a dugásnál..
2012. júl. 3. 23:36
 9/23 anonim ***** válasza:
37%
Mert miért, nem normális dolog, ha egy 15-16 éves lefekszik a barátjával, vagy mi? Vagy akkor mikortól elfogadható a dolog? 18 évesen? Na ne...
2012. júl. 4. 01:23
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! Egy értelmes lány! Hát nem vagyok egyedül? Teljesen egyetértek az álláspontoddal. Örülök, hogy néhány korombelinek megvan még az esze.

13/L

2012. júl. 4. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!