Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha gyereket szülök az USA-ban,...

Ha gyereket szülök az USA-ban, akkor én is amerikai állampolgár leszek?

Figyelt kérdés
Vagy hogyan lehet amerikai állampolgársághoz jutni? Nem lehet elvégezni valamilyen vizsgát? (nem zöldkártya kell, hanem állampolgárság) És mennyi időm van megszerezni mindezt, mielőtt kiutasítanak az országból? New Yorkban szeretnék letelepedni! Segítsetek lécci!
2009. júl. 9. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagy hazaáruló! Én szlovákiai vagyok, kimondhatatlan, hogy mennyire kiábrándultam az országból... Ez az ország már saját maga ellen van, és ezek a hazaárulók, nem az, aki elmegy innen. Sokat járok Magyarországra, és látom, hogy nálatok sem jobb a helyzet. Hát én nagyon sajnálom, akinek van esze, az megy... Én is Amerikában akarok majd új életet kezdeni, ha befejeztem a sulit!

Amúgy csak a gyereked lesz amerikai állampolgár, neked ott kell élni folyamatosan pár évet. Tartós lakást találni, normális munkát, hivatalosan. Meg kell tanulnod tokéletesen angolul, és majd utána beadhatod az állampolgársági kérelmed, kb. pár hónap múlva adják meg.

2009. júl. 9. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
egy világháború és az USA egyenlő lesz a 0-val.
2009. júl. 10. 22:18
 13/15 anonim válasza:
78%
Szia! Én egyetértek veled teljesen őszintén bevallom én ahol csak tudom én is letadagom hogy magyar vagyok és ha kint élsz legalább tív éve csak angolul fogsz beszélni az eredeti anyanyelvedet el fogod felejteni majdnem teljesen! Nevezhet ezért mindenki annak aminek akar de ez van utálom magyarországot minden egyes percbe,másodpercbe azt kívánom hogy bárcsak rögtön amerikainak születtem volna ja és öt év mulva megyek amcsiba még New Yorkba Rendőr leszek kint szóval hajrá sok sikert a kijutáshoz és megértem mit érzel!
2009. nov. 4. 21:41
 14/15 anonim válasza:

én is ugyanigy vagyok. igaz nem tagadnám le, hogy magyar vagyok. büszke lennék...a dicső múltra. de innen már csak lefelé halad az ország. amerika nekem is a célom. tradíció, összetartás, a filmekben látott csodavilág. oké hogy nem teljesen ugyanaz, de gondolom nem vicc minden.

na mindegy. lehet először európában maradok. svájc is tetszik, emrt független a mocsok uniótól. :D

2010. febr. 9. 22:53
 15/15 anonim válasza:
100%
én most angliában próbálkozom. Nekem is világálmom volt amerikában élni, de rá kellett jönnöm, hogy ott is ugyanúgy megy lefelé minden... pár évet itt várok, fejlesztem az angolom kint úgy is szívesebben veszik ha angliából utazom, mintha magyarországról tenném. Meglátjuk mi lesz amerikából :) by the way én is menekültem a hazámból. és tudom furcsán hangzik de kezdem felvenni az angol mentalitást ;D
2011. júl. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!