Ha gyereket szülök az USA-ban, akkor én is amerikai állampolgár leszek?
Nem vagy hazaáruló! Én szlovákiai vagyok, kimondhatatlan, hogy mennyire kiábrándultam az országból... Ez az ország már saját maga ellen van, és ezek a hazaárulók, nem az, aki elmegy innen. Sokat járok Magyarországra, és látom, hogy nálatok sem jobb a helyzet. Hát én nagyon sajnálom, akinek van esze, az megy... Én is Amerikában akarok majd új életet kezdeni, ha befejeztem a sulit!
Amúgy csak a gyereked lesz amerikai állampolgár, neked ott kell élni folyamatosan pár évet. Tartós lakást találni, normális munkát, hivatalosan. Meg kell tanulnod tokéletesen angolul, és majd utána beadhatod az állampolgársági kérelmed, kb. pár hónap múlva adják meg.
én is ugyanigy vagyok. igaz nem tagadnám le, hogy magyar vagyok. büszke lennék...a dicső múltra. de innen már csak lefelé halad az ország. amerika nekem is a célom. tradíció, összetartás, a filmekben látott csodavilág. oké hogy nem teljesen ugyanaz, de gondolom nem vicc minden.
na mindegy. lehet először európában maradok. svájc is tetszik, emrt független a mocsok uniótól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!