Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék Magyar-Olasz...

Hogyan lehetnék Magyar-Olasz állampolgár? (mit kell tennem, vagy egyáltalán, hogy működik ez az egész? )

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 02:45
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

azt hiszem nem lehetsz már kettős

én is félig pedig spanyol vagyok, és egy időben akartam a kettős állapolgárságot de aztán belefáradtam az intézésbe és az jött ki , hogy most állítólag nem lehet már, csak azt nemtom h unión belül vagy amúgy se ... de asszem a magyarok nem engedik a kettőst

hát őróbálj meg utána járni, de meglátod hamarabb lefárasz mint bármit elintéznél ...

2010. júl. 8. 07:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan én sem vagyok jobban otthon a témában, de kell hogy engedjék a kettős állampolgárságot, már csak a mostani ügyekből kifolyólag gondolom. Megengedték, hogy a határon túli magyarok felvegyék a magyar állampolgárságot, amire szlovák részről az volt a reakció, hogy megtehetik, de ebben az esetben ők azt mondják a szlovákot nem tarthatják meg! Ez már egy szlovák törvény, tehát valószínűnek tartom, hogy a magyarok még engedélyezik a kettős állampolgárságot.

Érdemben én sem tudom sajnos mik ennek a feltételei, tökéletes olasz nyelvtudás, talán kinti lakcím, nem tudom...

2010. júl. 8. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

igenigen, a kinti lakcím az amolyan minimum persze + sok egyéb, de sztem ez a határontúli magyarok kérdés eelég speckó, ezzel nem szabad kavarni, mert máshol meg nem így megy

pl spanyolok sem engedik h az embernek legyen másik állampolgársága, és mint mondtam én úgy értesültem h amagyarok sem (na ez a határontúliak esete sztem amolyan kivételes helyzet)

2010. júl. 8. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit utána olvastam, nem sok helyen, így lehet nem igaz, nem akarok én vitatkozni, mivel csak az olvasottakra hagyatkozom. Szóval olyasmiket találtam erről, hogy Magyarországon engedélyezik a többes állampolgárságot, azonban jogi szempontból ettől függetlenül teljes mértékben magyar állampolgárnak tekintik a többes állampolgárokat is.

Az hogy mi kell az olasz állampolgárság megszerzéséhez, szerintem már országa válogatja, tehát érdemes helyben érdeklődni vagy utána olvasni!

2010. júl. 8. 13:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd utána nézek még...
2010. júl. 9. 01:11
 6/6 anonim válasza:

tejjóég?!?! SEHOGY :)))

Tudod... "Magyarnak születtél"" --> Kárpátia..

Hallod.. van benned egy csepp olasz is??

ha?? haa?? :D :PP

Figyelj.. nem értek azzal sem egyet, hogy ki akarsz költözni, (nékülem) de ha már így van, legalább vállald, hogy magyar vagy.. :)

Köszii :ĐĐ

2011. febr. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!