Diákok! Ti mit csináltok egész nap? Barátaitokkal milyen gyakran találkoztok?
4:30kor indulok dolgozni kukoricába délután 15-ig kb. heti 5 napon. Utána pihenek sokat, mert ilyen melegben napon ennyit lehúzni durva. Olvasok, netezek, tvzek. A két szünetnapon (szerda, csüt) pedig a barátomnál vagyok.
19L
több baráti társaságom van, és sokszor nem társasággal, hanem csak egy-egy emberrel találkozom, de nagyjából hetente van valami baráti program (mozi, koncert, fagyi, kiülünk valahova beszélgetni, buli, stb.)
a párommal két-három naponta találkozom
ezen kívül tételeket dolgozok ki (emelt töri), német nyelvvizsgára készülök, olvasom a kötelezőimet, takarítok, főzök, két húgommal foglalkozom, stb
17/L
Ahogy jön. egy héten 3x találkozok a barátaimmal. Valamint néha elmegyek papámnak segíteni a munkába, mert nyugdíjas, de nem kap valami sokat és alkalmi munkákat vállal. Holnap pl egy öreg nénihez megyünk. Én hordom a fát ő meg vágja. Nem szeretem ha ilyen melegben egyedűl dolgozik. Amikor itthon vagyok, akkor gépezek, olvasok, kutyátsétáltatok vagy hűsölök.
16/L
Most ez a nyár nagyon lazulós lesz. 10-11 körül kelek, netezek, játszok valamin a gépen, olvasok, filmezek, este 1 körül meg lefekszem. Heti 2-3x meg beülök egy sörre a haverokkal. Meg minden nap játszunk neten keresztül valamit. A nyár második felében esetleg megyek valami diákmelóra, ha találok, bár annyira nem erőltetem, a múlt nyaram nagyon szét volt qrva, akkor szenvedtem ki magamból egy nyelvvizsgát.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!