Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Beszéljek a...

Mit csináljak? Beszéljek a lánnyal? Nem akarok ribi lenni, de ez így szörnyű

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi,mert bajban vagyok.

8 éve szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba,akivel 1 éve nagyon jóban vagyok,olyan,mint a legjobb barátom.Az igazi érzéseimről sosem beszéltem neki,mert 1:nincs elég önbizalmam ehhez,2:neki mindig új barátnői vannak és párral már le is feküdt,3:kétlem,hogy bejönnék neki,4:ő sokkal tapasztaltabb,nekem még barátom sem volt.

Májusban összejött az egyik osztálytársunkkal,az egész suli oda meg vissza volt tőlük,hogy milyen aranyosak,remélik,hogy sokáig tart majd,stb.Csak én kaptam hányingert,mikor egész nap előttem enyelegtek,mert az sosem zavar,mikor külsős csajjal kavart,mert azt nem láttam egész álló nap.

Még mindig együtt vannak,mindenki azt hiszi,hogy a srác megváltozott,most ez a kapcsolata sokáig fog tartani,de tudom(vagyis sejtem),hogy hülyíti a lányt.

Tegnap ott aludtam a srácnál és felhívta a barátnője és lazán azt hazudta neki,hogy egyedül van és tévézik,utána pedig megkért,hogy ne mondjam már másoknak,hogy nála aludtam.

Nem tudom,hogy mit csináljak.Szeretem a fiút,de így kétlem,hogy jóban tudok vele lenni,mert szó szerint hányingerem van,amikor előttem smárolnak meg ölelgetik egymást.

Ezért arra gondoltam,hogy összeszedem a bátorságomat és elmondom neki,hogy mit érzek.De ma a legjobb barátnőm nézegette a telefonomba a képeket és tegnap csináltam egy olyat,ahol a srác szobájába állok a tükör előtt az ő pólójába(ő adta oda,hogy aludjak abba) és ő pedig átölelt.A barátnőm kérdezte,hogy az mi,de én elég zavaros magyarázatot adtam és szerintem elmondja a lánynak,hogy a barátjával aludtam,abból pedig botrány lesz.Ezért talán beszélhetnék én először a lánnyal és elmondanám neki,hogy igazából a srác eléggé hülyére veszi...

De ha kiderül,hogy ott aludtam a srácnál,akkor mindenki azt fogja hinni,hogy rib**c vagyok,aki elveszi a másik pasiját.

14L

2012. jún. 28. 17:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Attól nem kaptál hányingert, hogy a srác a telefonba úgy hazudott a barátnőjének, mintha olvasná? Fiatal vagy, lesz még egy-két csalódásod.
2012. jún. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!