Mit csináljak? Beszéljek a lánnyal? Nem akarok ribi lenni, de ez így szörnyű
Segítsetek légyszi,mert bajban vagyok.
8 éve szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba,akivel 1 éve nagyon jóban vagyok,olyan,mint a legjobb barátom.Az igazi érzéseimről sosem beszéltem neki,mert 1:nincs elég önbizalmam ehhez,2:neki mindig új barátnői vannak és párral már le is feküdt,3:kétlem,hogy bejönnék neki,4:ő sokkal tapasztaltabb,nekem még barátom sem volt.
Májusban összejött az egyik osztálytársunkkal,az egész suli oda meg vissza volt tőlük,hogy milyen aranyosak,remélik,hogy sokáig tart majd,stb.Csak én kaptam hányingert,mikor egész nap előttem enyelegtek,mert az sosem zavar,mikor külsős csajjal kavart,mert azt nem láttam egész álló nap.
Még mindig együtt vannak,mindenki azt hiszi,hogy a srác megváltozott,most ez a kapcsolata sokáig fog tartani,de tudom(vagyis sejtem),hogy hülyíti a lányt.
Tegnap ott aludtam a srácnál és felhívta a barátnője és lazán azt hazudta neki,hogy egyedül van és tévézik,utána pedig megkért,hogy ne mondjam már másoknak,hogy nála aludtam.
Nem tudom,hogy mit csináljak.Szeretem a fiút,de így kétlem,hogy jóban tudok vele lenni,mert szó szerint hányingerem van,amikor előttem smárolnak meg ölelgetik egymást.
Ezért arra gondoltam,hogy összeszedem a bátorságomat és elmondom neki,hogy mit érzek.De ma a legjobb barátnőm nézegette a telefonomba a képeket és tegnap csináltam egy olyat,ahol a srác szobájába állok a tükör előtt az ő pólójába(ő adta oda,hogy aludjak abba) és ő pedig átölelt.A barátnőm kérdezte,hogy az mi,de én elég zavaros magyarázatot adtam és szerintem elmondja a lánynak,hogy a barátjával aludtam,abból pedig botrány lesz.Ezért talán beszélhetnék én először a lánnyal és elmondanám neki,hogy igazából a srác eléggé hülyére veszi...
De ha kiderül,hogy ott aludtam a srácnál,akkor mindenki azt fogja hinni,hogy rib**c vagyok,aki elveszi a másik pasiját.
14L
Beszélj a lánnyal és kérdezd meg, nem zavarja-e, hogy te a fiúnál aludtál, mert nagyon jó barátok vagytok. Most ezt vagy elhiszi, vagy nem. De mivel te mondod el neki, van rá esély hogy elhiszi, hiszen ha titokban aludtál volna ott azért mert valami szándékod van a fiúval, akkor most nem közölnéd vele...
A legjobb barátnő meg beárulna? Akkor is, ha megkéred, hogy ne mondja el a lánynak?
A fiúval szerintem beszélj, lehet hogy ő is téged akarna, és csak "jobb híján" van azzal a lánnyal.
Jajj könyörgöm... senkinek nem volt itt még jó barátja? A barát az barát, akkor is ha az ellenkező nemből van... Attól, hogy jóba vannak, nem kell mindjárt azt hinni, hogy egy kis etyepetye miatt járnak össze...
Am meg szerintem a sráccal beszélj, mondd neki, hogy az egyik barátnőd meglátta a képet a telefonodba, mondtad neki, hogy ne mondja el, de készüljön fel rá, hogy lehet mégis kikotyogja.
Hú,ez egy nagyon nehéz helyzet.Tudom,hogy ez most neked a legrosszabb.De nézd,ha az a lány valóban a legjobb barátnőd,akivel mindent megbeszéltek és te maximálisan BÍZOL BENNE,akkor megkérhetnéd,hogy ne mondja el annak a másik csajnak.Mivel ezt az alternatívát te nem írtad,nem lehet,hogy esetleg az áll a pakliban,hogy nem akarod,hogy a lány(a barátnőd)zsaroljon ezzel a történettel a későbbiekben?Ha ez így van,akkor már rég nem a legjobb barátnőd,igaz,ha elmondja a másik csajnak akkor se.Szóval,ha ez a csajszi,ha tényleg ilyen akkor le lehet ejteni magasról.Ugyanakkor,neked ez sem lenne egyszerű.Félsz szembeszállni a többiekkel,és meg akarsz felelni nekik,nem akarod,hogy téged mindenki megutáljon-nekem ez jön le ebből az egészből.Magad kell MAGADDAL elrendezni a dolgokat.Mert,ha te biztos vagy magadban,akkor le tudod tojni a többieket.És neked ez lenne a legjobb.
Mindenesetre szerintem mond el a barátod barátnőjének,hogy bizony ő nem olyan,mint amilyennek látszik.Azt is meséld el,hogy te ott aludtál a srácnál tegnap,hogy ti CSAK jó barátok vagytok.Ezt te elmondod innentől kezdve a te lelkiismereted tiszta.Ha te lazán,magabiztosan kezeled a helyzetet,a többiek is ezt fogják tenni,mert azt látják rajtad,hogy neked nincs szégyellni valód.Minden csak rajtad múlik.Neked kell rendet,határozottságot teremteni magadban.
Remélem segítettem!(Én a lányomnak is ezt tanácsolnám,pedig még csak 1,5 éves:D)
A legjobb barátnőm már csak formálisan az,igazából nem annyira bízok benne,mert a másik lánnyal is nagyon jóban van,ha nem velem van,akkor vele lóg...Szóval gondolom engem is kibeszéltek már jópárszor.
Egyszer megfogta a fenekemet a fiú,de állította,hogy véletlen volt.Meg amikor elaludtunk,akkor átölelt az ágyán és úgy aludtunk el,de amúgy semmi nem volt,mert tényleg olyan,mint a legjobb barátom.
A szüleim pedig nem annyira bírják a srácot,ezért úgy tudták,hogy a legjobb barátnőmnél alszom,mert sokáig beszélgettünk és nem akartam elindulni a sötétben egyedül a város másik végébe,ami tényleg így volt,csak nem a legjobb barátnőmmel voltam,hanem a sráccal.
A fiú szülei későn mentek haza,mert egy szülinapi vacsorán voltak,de nem zavarta őket,hogy ott vagyok,mert a fiú lakrésze a ház másik végében van,az emeleten,szóval szerintem reggelig fel sem tűnt nekik,hogy ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!