Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy ismerősö...

Mit csináljak, ha egy ismerősöm ( akit amúgy ki nem állhatok) bunkóságokat írt rólam az iwiw adatlapjára?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, egyik évfolyamtársam ki nem állhat engem, (és én se öt), de én azért nem teszem vele ezt. mindenféle hazugságot irt rólam az iwiwes adatlapjára.most mit csináljak??!!?:S
2009. júl. 8. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
deparaszt:S én minimum felpofoznám. velem is csináltak már ilyet..illetve egy volt oszt.társam feltett rólam egy képet, ahol így állok és bambán nézek, aztán irkált mindent h de gáz stb. de evvel csak magát minősítette..szerintem írj neki egy levelet, hogy szánalmas, amit művel és te is írhatnál róla szép dolgokat, de nem süllyedsz le a szintjére. nem kell pocskondiázni egymást, ha te kimérten viselkedsz vele, akkor majd talán rájön, h mekkora szánalom.
2009. júl. 8. 14:18
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
üsd ki
2009. júl. 8. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Jelentsd fel.
2009. júl. 8. 14:20
 4/14 A kérdező kommentje:
én szivesen behuznék nki néhányat, csak az a baj h egy csomó barátai van, akik jól megvernének engem..:(
2009. júl. 8. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

nem kell vele foglalkozni, saját magát minősíti.

szerinted ki nézi meg? ha idegen az úgysem ismer téged. ha közös ismerős, annek meg meg van a saját véleménye rólad.

különben meg leveheted az ismerőseid közül. ha ilyen bunkó, miért vetted fel az ismerőseid közé?

2009. júl. 8. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Becsületsértési pert indíthatsz. Ha ír valamit akkor mentsd el a lapját, fotózd le. És irány a per.
2009. júl. 8. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Amíg nem tesznek az emberek feljelentést azok ellen, akik sértegetik, addig azok azt hiszik, mindent megtehetnek. Engem fórumon alázgatnak, de azt avval vállaltam, hogy írtam a fórumba.
2009. júl. 8. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem azzal ha kiütöd, akár a barátaitól is némi elismerést kaphatsz. majd meglátják hogy veled nem lehet szarozni
2009. júl. 8. 15:09
 9/14 anonim ***** válasza:
mi ez a sok agresszió, fiatalok? :(
2009. júl. 8. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
idősek közt is ugyanolyan erős az agresszió, csak általában kiabálással meg dulakodással élik ki, nem a neten egymás csesztetésével.
2009. júl. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!