Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi értelme van ennek az...

Mi értelme van ennek az idióta női szokásnak?

Figyelt kérdés

Ha nem ismerős a szám a telefon kijelzőjén mikor hívnak akkor fel sem veszem....

Miért nem lehet felvenni?

mi bajod lesz tőle?

2012. jún. 26. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

"nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat"

Dehogynincs.

Kiszedem az aksit, vagy kihúzom a drótot és már meg is szakadt!

2012. jún. 26. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha vezetékesről hív valaki, azt kijelzi a telefon. Sőt, nevet is rendel hozzá, mert a feneokos telefonok eltárolnak kismillió számot, tehát az ember hadd döntse el, akar-e idegennek beszélni, mivel ha ismerős lenne, azt jelezné. Ez nem "női szokás", hanem általános emberi reakció. Téged hányszor hívtak rejtett számosok fontos ügyben? Amin az életed múlt? Akinek nincs rejtegetni valója, vagy hivatalos ügyben keres, kijelezteti a számát. Aki meg nem veszi fel az idegen számot, szíve joga, nem kell neked azon háborogni, kutya közöd nincs hozzá. (Hacsak nem azért vagy pipa, mert a rejtett-ismeretlen számod miatt lerázott valami csaj)
2012. jún. 26. 11:11
 13/20 /Anita_'94/ ***** válasza:
52%
Én sem veszem fel a rejtett számos hívásokat és azokat se mindig, amiket nem ismer fel a telcsim. De nem hiszem, hogy ez kimondottan női szokás lenne, mert pl apu se veszi fel...
2012. jún. 26. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Én általában felveszem, álláskereséskor sok munkaadó így hívott.

Viszont ha épp csinálok valami fontosat, melózom, vagy éjszakai műszak után alszom és szám nélkül hívnak akkor biztos nem veszem fel.

2012. jún. 26. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem a volt barátom csinálta azt, hogy ismeretlen számot, vagy rejtett számot nem vett föl...és ő fiú. :D

Én mindig fölveszem, max leteszem, ha valami nem okés.

2012. jún. 26. 15:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Úgy tudtam, hogy ki fogsz írni egy kérdést, hihetetlen, hogy ez ennyire bosszant téged. :D

Tudd meg, hogy nálunk a családban a férfiak is kinyomják, tehát nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ez női szokás.

2012. jún. 26. 16:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Én felveszem. Végül is nincs benne semmi, ha valaki olyan hív akivel nem akarok beszélni (pl. telemarketing) megmondom hogy nem érdekel, és leteszem a telefont.
2012. jún. 26. 16:41
 18/20 anonim ***** válasza:

A legtöbb esetben a rejtett szám telemarketingest, biztosítót, stb. takar, ennek ellenére, fel szoktam venni, mert mi van, ha egy ismerősöm keres valahonnan egy másik számról?

Viszont sokan nem veszik fel, férfiak is, pl. az apám, szóval nem kell már megint "idióta női szokásnak" venni ezt is.

2012. jún. 26. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdés nem a rejtett számokra irányul, hanem arra, amikor ki van jelezve a telefonszám, csak éppen nem tudod kihez tartozik...
2012. jún. 26. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez nem női, ez sima megfontolt szokás.

Tiszteljen meg azzal az ismerősöm, hogy kijelzi a számát.

Ha meg nem az ismerősöm, akkor úgysem érdekel mit akar, egyszerűen nem érdekel. Pl. ezért nem érdemes megkérdezésem nélkül a számom meg adni meg ilyenek, szal nem maradok le semmiről, ez tudatos.

2012. jún. 27. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!