Mi értelme van ennek az idióta női szokásnak?
Ha nem ismerős a szám a telefon kijelzőjén mikor hívnak akkor fel sem veszem....
Miért nem lehet felvenni?
mi bajod lesz tőle?
"nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat"
Dehogynincs.
Kiszedem az aksit, vagy kihúzom a drótot és már meg is szakadt!
Én általában felveszem, álláskereséskor sok munkaadó így hívott.
Viszont ha épp csinálok valami fontosat, melózom, vagy éjszakai műszak után alszom és szám nélkül hívnak akkor biztos nem veszem fel.
Nekem a volt barátom csinálta azt, hogy ismeretlen számot, vagy rejtett számot nem vett föl...és ő fiú. :D
Én mindig fölveszem, max leteszem, ha valami nem okés.
Úgy tudtam, hogy ki fogsz írni egy kérdést, hihetetlen, hogy ez ennyire bosszant téged. :D
Tudd meg, hogy nálunk a családban a férfiak is kinyomják, tehát nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ez női szokás.
A legtöbb esetben a rejtett szám telemarketingest, biztosítót, stb. takar, ennek ellenére, fel szoktam venni, mert mi van, ha egy ismerősöm keres valahonnan egy másik számról?
Viszont sokan nem veszik fel, férfiak is, pl. az apám, szóval nem kell már megint "idióta női szokásnak" venni ezt is.
Ez nem női, ez sima megfontolt szokás.
Tiszteljen meg azzal az ismerősöm, hogy kijelzi a számát.
Ha meg nem az ismerősöm, akkor úgysem érdekel mit akar, egyszerűen nem érdekel. Pl. ezért nem érdemes megkérdezésem nélkül a számom meg adni meg ilyenek, szal nem maradok le semmiről, ez tudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!