Miért kell elítélni, bántani más embereket?
A más emberek alatt például a homoszexuálisokat, fekete bőrűeket értem..
Csak én vagyok úgy, hogy semmi bajom sincs az olyan emberekkel?
Olyanokról lehet hallani, hogy elvernek fekete bőrűeket csak a miatt, mert más milyen a bőrszínük..
És ha bekerülnek egy fehér társaságba akkor kiközösítik, bántják, tönkre teszik őket..
De miért?
Mire jó ez nekik?
Olyan borzalmas ez..Nektek mi a véleményetek erről?
A homoszexuálisokkal semmi bajom.Csak ne vonulgassanak tangákkal meg legyezőkkel.
Te meg ne hidd azt hogy minden fekete olyan mint az afro-amerikaiak.Nem olyanok , az afrok civilizálva lettem és kultúrálva erőszakkal.Ezért normálisak már.De régen volt velük baj.
Gettókba tömörültek , bűnöztek , törvényeket szegtek.
A cigányok és a négerek sokkal többet bűnöznek mint a fehérek.Nem képesek civilizálódni.
Az amerikai négerek nincsenek kiközösítve.Ügyvédek , orvosok is vannak már a négerek közül de csak az USA-ban.
Láttál már cigány orvost vagy ügyvédet?
Ők maguk a hibásak hogy utálják őket.Akik nem képesek alkalmazkodni a befogadó országhoz és megháláni a befogadást azok megérdemlik a kiközösítést meg a bántást.
Na és a sárgákat sokan miért utálják, mert csak sárgák?
Ismerek ilyet és nincs oka rá az illetőnek, mert egyet sem ismer.
Idióták az emberek.
"Olyanokról lehet hallani, hogy elvernek fekete bőrűeket csak a miatt, mert más milyen a bőrszínük.. "
Tájékozódj, mielőtt sopánkodni kezdesz. Épp Svájcban élek, százával csődülnek ide a líbiai menekültek, akik 3 hónapig tartózkodhatnak itt, mielőtt visszautasítják a kérelmüket és hazatoloncolják őket. Tudod mit csinálnak abban a 3 hónapban? Azt hiszed meghúzzák magukat, élnek vígan abból a többezres havi segélyből, amit kapnak? Hát egy szart, vagy drogot árulnak a parkokban, vagy turistákat rabolnak ki az utcán, aztán szintén parkokban árulják a lopott kamerákat. Menjél be bármelyik országban egypár gyorsétterembe, nézd meg hány feka dolgozik ott, biztosan sok. Ezután menj be bankokba, hány feka tanult annyit, hogy ott dolgozhasson?! Ennyit tudnak ezek, vagy az aljamunkát végzik, vagy bűnözők. De ha orrbavágsz egyet, mert drogot/lopott holmit kínált eladásra a 14 éves fiadnak, akkor még te vagy a szemét rasszista..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!