2Pac tényleg él még?
Először én is azt gondoltam,hogy wtf,de több helyen is írnak ilyeneket.Pl:
"Makaveli után egy 72 millió dolláros életbiztosítás maradt amit eddig nem vett fel senki!! Most jelent meg a legujabb dupla lemez 29 számmal és nemsokára , és nemsokára még egy dupla albuma jelenik meg. Ezt is azzal magyarázzák , hogy él és ennyi számot egyszerüen nem írhatott és énekelhetett fel halála elött. A 7 nap teória értelmében halála után 7 évvel kéne visszajönnie.De nem jött. Azóta lehet hogy tényieg meghalt?"
És így belegondolva,tényleg elég sok albuma jött ki azóta,túl sok ahhoz,hogy ne legyen furcsa...Nameg akkor ittvan ez is: [link]
Szerintetek?
Dr. McNinja medadja a választ:
Drakula elrabolta hogy az űrkastélyában éljen az igazi Adolf Hitlerrel, az igazi Paul McCartneyval, az igazi Michael Jacksonnal és Elvisszel.
Nem viccből írtam ki,és talán nem vele kéne viccelődni,hanem valaki mással...
Nekem is furán hangzik,ezért kérdeztem.
Nem, nem él!
A dalokat pedig még életében írta. Demók, sosem kerültek kiadásra. A mostani technikával sok minden lehetséges, de biztos, hogy a még életében írt szövegek alá kevertek új alapot.
A szöveget korábban ő felénekelte, majd úgy döntöttek, hogy mégsem adják ki.(demo)
A kiadó és örökösei pedig szép pénzt próbálnak még mindig kihúzni a dologból.
(Oszlóban van=meghalt=bomlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!