Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 2Pac tényleg él még?

2Pac tényleg él még?

Figyelt kérdés

Először én is azt gondoltam,hogy wtf,de több helyen is írnak ilyeneket.Pl:

"Makaveli után egy 72 millió dolláros életbiztosítás maradt amit eddig nem vett fel senki!! Most jelent meg a legujabb dupla lemez 29 számmal és nemsokára , és nemsokára még egy dupla albuma jelenik meg. Ezt is azzal magyarázzák , hogy él és ennyi számot egyszerüen nem írhatott és énekelhetett fel halála elött. A 7 nap teória értelmében halála után 7 évvel kéne visszajönnie.De nem jött. Azóta lehet hogy tényieg meghalt?"

És így belegondolva,tényleg elég sok albuma jött ki azóta,túl sok ahhoz,hogy ne legyen furcsa...Nameg akkor ittvan ez is: [link]

Szerintetek?

2012. jún. 25. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Igen, Os(z)lóban van.
2012. jún. 25. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Vampírrí változtatták, mint Elvist, aki földönkívüli is volt. Miután lezuhatn a hazatérni készülő űrhajója, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy muszáj volt átváltoztatni.
2012. jún. 25. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
*vámpírrá
2012. jún. 25. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen és Zámbó Jimmy hasonmásként haknizza végig a világot.
2012. jún. 25. 13:24
 5/8 Vree ***** válasza:

Dr. McNinja medadja a választ:

[link]

Drakula elrabolta hogy az űrkastélyában éljen az igazi Adolf Hitlerrel, az igazi Paul McCartneyval, az igazi Michael Jacksonnal és Elvisszel.

2012. jún. 25. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem viccből írtam ki,és talán nem vele kéne viccelődni,hanem valaki mással...

Nekem is furán hangzik,ezért kérdeztem.

2012. jún. 25. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem él!

A dalokat pedig még életében írta. Demók, sosem kerültek kiadásra. A mostani technikával sok minden lehetséges, de biztos, hogy a még életében írt szövegek alá kevertek új alapot.

A szöveget korábban ő felénekelte, majd úgy döntöttek, hogy mégsem adják ki.(demo)

A kiadó és örökösei pedig szép pénzt próbálnak még mindig kihúzni a dologból.

(Oszlóban van=meghalt=bomlik)

2012. jún. 25. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
De mi értelme lenne halottnak kiadnia magát, ha ugyanúgy a zeneiparban van: lemezeket rögzít? egy lemez felvételéhez sok ember kell, aki találkozna vele, annyian nem tudják tartani a szájukat. meg a családja is.
2012. jún. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!