Madafaka Bin Laden kérdése:
Copsokhoz kell mennem vallomást tenni és azt monták szülővel kell mennem mert amikor történt az ügy kiskorú voltam a kérdés az hogy ha nem szülővel megyek csak 1edül megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
f/18 Pépörre azt irták h 5-25 büntetés jár ha nemjön szülő de elvileg 1edül is mehetnék ki mit tud erről?2012. máj. 20. 21:29
1/7 anonim válasza:
Kicsi magyar beszélni......
Ha lefordítanád számunkra érthetőre, talán kapnál választ is.
Annyi segítséget adok---magyar az itt használatos nyelv.
2/7 bumbi02 válasza:
1. Beszélj magyarul, ez a "szleng" nagyon bénán hangzik.
2. Mondták, egyedül, mondat végére legalább egy pontot.
3. Ha a papírra azt írták hogy 5-25 bünti ha nem jön, akkor mi itt a kérdés?
3/7 anonim válasza:
Mehetsz egyedül is. 18éven aluliaknál a szülő jelen lehet a kihallgatásnál, de ott sem kötelező.
5/7 A kérdező kommentje:
de amugy 18 alatt kötelező.... 18 felett van az h nem kötelező
2012. máj. 20. 23:00
6/7 bumbi02 válasza:
Én egyet nem értek. Miért nem hívod fel a rendőrséget, vagy mész be, és kérdezed meg? Nagyjából 3 perc lenne, és nem égetnéd magadat se, és nem kéne moderálni se a fórumot (ahogy láttam felét kitörölték) . 18 évesen szerintem ennyi problémamegoldó-készséggel illik rendelkezni. + Valószínűleg a rendőrségen fogják a legmegbízhatóbb választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!