Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki ölte meg 2Pacot?

Genya a punk kérdése:

Ki ölte meg 2Pacot?

Figyelt kérdés
Sok mident hallottam már, de én nem tudom, mert akkor még nem éltem és tényleg sok hülyeséget hallottam, remélem valaki tudja az igazat.

2012. jún. 22. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
a Bad boy kiadó megbizásából orlando anderson a south side chrips bandával
2012. jún. 22. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
a Bad boy kiadó megbizásából orlando anderson a south side chrips banda new yorkiak ,amit irnak Pacról a weben fele nem igaz aki ismerte az tudja miről beszélek, én LAben élek nekem is fekete apukám,aorban haltak meg aniggá'im akiket szerettem, Eazy, Pac, Streach.........
2012. jún. 22. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, ilyen hülyeségeket írnak a neten, hogy Biggie, aminek szerintem a negyede se igaz..
2012. jún. 23. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegasban megverték Orlandot Suge Pac meg a csapat akkor a Luxorban, és ők megbosszulták sajnos, Biggie meg Pac haverok voltak előtte, Biggie akkor sem támadta Pacot mikor megcsinálta a hi't em up-ot Biggie tudta hogy bármit csinál megsinyli mert 2Pacnak nagy hatalama volt nagyobb volt, nagyobbat alkotott a death row gurult nem a bad boy,nem raális amit irnak a weben
2012. jún. 23. 23:13
 5/5 nincsnevem:) ***** válasza:

Szerintem úgysem fogod látni ezt a választ (nem csodálom, 6 éve tetted fel a kérdést :D), de leírom.

Két opció lehetséges

Az első: ( [link]

Orlando Anderson lőtte le, korábban (azt hiszem még aznap pár órával a lövöldözés elött, de nem vagyok benne biztos) 2pac, suge és még páran megverték egy kaszinóban. Utána bosszúból lelőtte 2pac-ot. Ezt sosem vallotta be Orlando Anderson, ugyanis másfél évvel késöbb ő is meghalt. Ezt Orlando egyik cripes(egy amerika banda)társa/barátja mondta el (fentebb be is linkeltem) két rendőrnek akik az ügy után kutattak (nem is olyan régen, kb 2016-7-ben).

A másik:

2pac megrendezte a halálát. Kicsit hihetetlenül hangzik, de sok bizonyíték van rá. (Nem azokról a videókról beszélek, amikor egy random csávóra azt mondják, hogy "TUPÁK IS ALÁJV" :D). Halála utáni kiadott számon van egy rész amit visszafele lejátszottak és az hallatszott, hogy "Yes I'm alive, and im missing you". Suge azt nyilatkozta, hogy szerinte is megrendezte a halálát. Mikor meglőtték és bevitték a korházba, nevetgélt Suge-al, ezért nem képes elhinni, hogy aki ilyen jó állapotban van, az meghall késöbb. Nem írok többet, mert ha beírod a Youtube-ba vagy a Google-ba, hogy "2pac is alive" akkor úgyis kidobja neked ezeket. Én ebben hiszek, vagyis ebben SZERETNÉK hinni :)

2018. márc. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!