Miért van az, hogy írásban sokkal jobban ki tudom fejezni magam, pedig nem vagyok beszédhibás?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:43
1/7 anonim válasza:
Mert van időd végiggondolni a mondandódat. Nyugi, én is így vagyok ezzel.
2/7 anonim válasza:
szerintem a legtöbb ember így van vele. meg olyankor nincs ott senki, nem bámulnak a képedbe, nem vagy ideges stb.
3/7 anonim válasza:
Személyiségfüggő. Én pont fordítva vagyok vele. A beszélőkém jó, írással pedig mindig bajlódom.
4/7 anonim válasza:
Én is éppen ilyen vagyok! :-) Írás közben kibontakoztathatom a fantáziámat, nem néz senki, nem szólnak bele a mondandómban, mindent végig tudok gondolni. Egyébként az emberek szerintem nagyon sokszor szemtelenek, mert belepof*nak a mondandómba. Akkor is, ha éppen mással beszélek, bejön valaki az ajtón éppen vagy odajön hozzánk és mintha én nem is beszélnék, sőt ott sem lennék, elkezdi a saját mondandóját mondani.
5/7 anonim válasza:
én is így vagyok vele nyugi:)
sokkal több dolgot merek leírni mint kimondani soha nem mernék.. néha ez a bajom:(
6/7 anonim válasza:
Én fordítva: könnyebben kimondom, mint hogy írásba adjam. Az túl maradandó.
7/7 anonim válasza:
Én írni szeretek regény szerűen és beszélni csak nagyon rövid mondatokban.Zavar,ha valaki nem szeret írni és szóbeli beszélgetést kér tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!