Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Van egy lány akit 2 éve ismertem meg neten keresztül. Nagyon jóba lettünk, nagyon sokmindenben hasonlítunk belülről (néha kívülről is), gyakran ugyanaz a véleményünk és legjobb barátnők lettünk. Mindent elmondunk egymásnak, telefonon is beszéltünk már sokszor. Viszont egyszer beszélt apámmal neten keresztül, és beszéltünk arról, hogy nyáron találkozhatnák és a szüleink megengedik de nem beszéltük meg, hogy mikor meg hogy legyen. Ez így tök jó lenne, csak gondolom ő nem tudja hogy dagi vagyok mert nincsenek rólam olyan képek, én meg nem mondtam. Mostmár azt csinálom, hogy nem írok neki csak 1-2 szót meg próbálom kerülni a beszélgetéseket. Sajnos már a szüleim is ismerik. Ő túl csinos, túl szép arca van és félek, hogy mit szólna ha meglátna. Tudom, ha legjobb barátnőm akkor elfogad, de nagyon rosszul érezném magam ha találkoznánk, mert gondolom ő nem ilyenre számít.. mindig panaszkodik az 52 kilójával, hogy milyen dagadt, akkor én mit mondjak? Tök rosszul esik. Mostanában mindig strandra jár, fiúkkal beszélget és rövid ruhákat hord, én meg nem is merek emberek közé menni csak hosszú nadrágban és pulcsiban. Most nyáron fogyni akarok, ezt már eldöntöttem. De még nem akarok vele találkozni. Majd jövőnyáron mikor már nem leszek ilyen. Mit csináljak? :(
15/L
Ha a legjobb barátnőd, akkor elfogad olyannak, amilyen vagy. Ha pedig nem, akkor nem ő a legjobb barátnőd.
Egyébként nemrég én is megismertem egy lányt neten keresztül, majd találkoztunk is. Mivel csak pulóveres képet küldött magáról, a testalkatáról fogalmam sem volt. Amikor megláttam, egy erősen túlsúlyos lány állt előttem. És? Nagyon jól kijöttünk egymással, egyáltalán nem zavart a külsője, azóta is jó barátok vagyunk. Én vékony vagyok, és szeretek nőies ruhákat hordani, és sokan észrevesznek. De ennek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok a barátaimról. Nekem mindig is a belső volt a fontos.
De most mitől félsz? Hogy a külsőd miatt mégsem barátkozna veled? Ugyan már! Ha nem arra épül a barátságotok, hogy együtt akartok bikiniben fiúkat fűzni, akkor nem tudom hol a probléma.
Szerintem mondd el nekik a félelmed, tuti, hogy ő is eloszlatja a kételyeidet!
Akkor most inkább a távolság zavar?
Szerintem, ha a külsőd miatt szégyellős vagy, pont hogy jó új emberek között, új helyen lenni. Pl. fölvehetsz bátran rövid ruhákat, nem fog szembe jönni a nagypofájú, bunkó osztálytársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!