Melyik magyar segélyszervezetnek lehet leadni a nem használt ruhákat, akik biztosan nem az erdélyieknek küldik?
mert először is a magyaroknak a magyarország területén belül élő szegényeinek kell segíteni,azután hogy nálunk már mindenki jól él foglalkozhatunk a romániai(!) szegényekkel.
szóval aki tud az segítsen!
Hat jobb ha ezt en most meg se lattam amit irtal kedves kerdezo!Hogy lehetsz ilyen a hataron tuliakkal?Ha ilyen onzo vagy tartsd meg magadnak a rongyaidat mert meg kitudja megnezed Magyarorszagon is hogy kinek adod a ruhakat
Szanalmasak eggyes emberek!
A kérdező kommentje:
"a trianoni béke idején világosan eldőlt hogy ki hova tartozik. az,hogy az erdélyiek azt képzelik magukról hogy ők magyarok arról mi nem tehetünk. az a nép aki már lassan 100 éve romániához tartozik az ROMÁN. ennyi a véleményem."
Na jobb ha erre nem is írok választ, mert ha választ írnák még a végén letiltanának érte!
Én százszor inkább vállalok közösséget egy erdélyi magyarral, mint egy olyan magyarországival aki lerománozza az erdélyi MAGYAROKAT!!! Aki az erdélyi magyarokat lerománozza lerománozza az az én szememben nem magyar!
Én is a használt ruháimat adnám le és ha mondjuk Erdélybe kerülnének, annak speciel sokkal jobban örülnék, mintha mondjuk a cigányoknak (ld. Csenyéte faluban nemrég tömegverekedés tört ki a ruhák miatt, egymást tépte a sok "jó" mélyszegény...) jutna.
De a kérdező annyira felb....a az agyamat, hogy na.
Te nem is vagy magyar, cseszd meg. Elképzelni sem tudom, hogy gondolhat ilyet valaki.
Atyaúristen;ilyen létezik,hogy valaki ilyet leír, hogy aki 100 évig .....
hihetetlen. Ha akár csak egy azaz 1 ilyen ember is van.
Ezek szerint hol született Arany János szerinted, kérdező?
Ez csak egy fizetett kérdés lehetett. De akkor is szégyellem magam a kérdező helyett is.
Hova jutottunk.
Régi a kérdés, de felmerült bennem valami úgyhogy leírom.
A kérdező nem magyar, hanem török.
És pediglen azért mert ugyebár aki 100 évig nem volt magyar az nem magyar mi pediglen ugyebár 150 évig törökök voltunk tehát akkor azok is maradtunk. Nem?
De ha mégsem, a kérdező biztos.
Szerintem küld a ruhasegélyedet Isztambulba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!