Melyik magyar segélyszervezetnek lehet leadni a nem használt ruhákat, akik biztosan nem az erdélyieknek küldik?
mert először is a magyaroknak a magyarország területén belül élő szegényeinek kell segíteni,azután hogy nálunk már mindenki jól él foglalkozhatunk a romániai(!) szegényekkel.
szóval aki tud az segítsen!
Elsősorban is: "..először is a magyaroknak..kell segíteni". Nyugalom: az erdélyiek MAGYAROK! - de ma már, hálistennek, nem szorulnak rá az adományaidra.
Vidd el a ruhákat a Vöröskeresztnek: az majd gondoskodik róla, hogy eljussanak az ún. "mélyszegény" (=cigány) családokhoz, ahol a kapott ruha-adományokat következetesen eldobható pelenkaként hasznosítják. (Méghozzá úgy, ahogyan számukra természetes: ha már eldobható, el is dobják...közterületen).
én is Erdélyi vagyok és a város és falu nagy része nem tud románul kb 80%-éka
és nagyon sok magyar van itt 1 millió+lakos kozel 2millió
3 magyar párt van az országba
március 15-én ünnep van itt is és ki vannak a házakra téve a magyar zászlók szavalnak és eléneklik a magyar és a székely himnusz is
és még sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!