Nincs szociális életem mit tegyek?
Nem avgyok bunkó sőt rendkívül kedves ember vagyok.
mégsincsenek barátaim mert egész nyáron a gép elött ülök.
nem tudok mást csinálni.
az osztályból senkivel sem tudom felvenni a kapcsolatot.
és csak 4 osztálytársam van ne kérdezzétek miért.
bulihelyre menni 15 évesen meg nem lehet ha nincs aki ismeri a helyet és meghívjon.
ha lemennék a strandra akkor sem tudnák barátokat szerezni mert valószínüleg sohasem látjuk egymást és nem tudnék velük annyit beszélgetni.
hol tudnék barátokat találni?
szerintetek mit kéne tennem?
mi a megoldás?
adnátok tanácsot?
f/15

úgyérzem nem tudom ezt a problámát egyedül megoldani hiszen
ugyan ez volt egy éve is
1/50 az eséj hogy hogy egy hasonlókoru embert találok ahoz a témához ami elvileg engem érdekelne és az sem tudom mi az.
én a számítógéphejett valami olyan helyre mennék ahol falódi barátokat tudok találni.
nem szeretek fügni a számítógéptől.
és nem sokára nem is lessz szóval ez nem egy járható út számomra

Találj magadnak valami kinti hobbit, sportot, amihez van is kedved, többi megy magától.
A hozzáállásod túlmutat a korodon, igy meg kell kérdeznem miért csak 4 osztálytársad van, milyen suli ez?

Szia!
Barátot találni nem úgy szokott az emberfia,hogy"hopp itt egy barát"!Először meg kell ismerni a másik világát ,sok-sok beszélgetés által!
Aztán meg nem is kell mindig barátokat keresni,van,hogy elég csak társalogni!
Szóval-Start menü,-Leállítás,aztán ha leértél a parkba vagy bármilyen lehetőleg nyitott helyre,nézz körül,biztos találni fogsz egy szimpatikus mindegy kicsodát!Kérdezd meg lenne-e kedve beszélgetni?Ha van kedve,mondd el neki,hogy miért jöttél,ha nincs keress tovább!
Jó szórakozást!
vadidegen emberrel beszélgetét kezdeményezni egy parkban téma nélkül elég fura dolog.
és kizárt (1/50eséj) az hogy egy velem kb. egykorú ember legyen egy parkban.
sőt ezen a környéken már 3 éve itt vagyok és még nem nagyon láttam velem egykorút
és valószínűleg nem ismerem meg annyira hogy eggyáltalán ujra fel tudjam venni vele a kapcsolatot

Szerintem túlzottan zárkózott vagy!Nem csak veled egykorúakkal tudsz beszélgetni vagy olyanokkal,akiket ismersz!Keress új ismeretleneket!
Nyomás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!