Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen?

Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik lenen a legjobb kategória, ezért ide írom.

Én Miskolcon születtem, most tőle kb 30km-re lakom. Utálom ezt a helyet. Kecskemétet pedig már nagyon régóta szeretem. Kb 3 éve voltam ott először, de akkor is csak átmentünk egy részén. Annyira tetszik az a város, meg nem is tudom. Olyan mintha egy másik ország lenne. Imádom.

Ha befejeztem a sulit és tehetem, akkor biztos oda fogok költözni :)

Veletek volt már hasonló?

15/L

2012. jún. 23. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Elvágyódásnak hívják, szinte mindenkiben előjön az élete során.
2012. jún. 23. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én Szegeddel voltam így, két éve élek itt :) 20/L
2012. jún. 23. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Én Kecskeméten születtem, jelenleg kb. 25 km-re lakok tőle. Én a városomat ahol lakok nem annyira szeretem de azért nem is utálom. Kecskemétet pedig szeretem. Ha a városomban és Kecskeméten is van valami, pl. május 1-én, akkor is inkább Kecskemétet választom.

Én hasonlóan vagyok Budapesttel. A folyó a városban, hegyek, hidak, metró, villamos, semmi ilyen nincs erre felém. Budapestre érve tényleg mintha egy másik országba érkeznék. Tervezek Budapestre költözni, de lehet maradok én itt Kecskemét közelében, ahol vagyok. Szeretem ezt a várost! Kicsit sok a korkülönbség, de ha Kecskeméten jársz, kérdező, "idegenvezethetlek" téged. :D 21/F

2012. jún. 23. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Szeged is jó hely :)

Én Pestet nem annyira szeretem, bár ott is vannak olyanok amikért érdemes menni :D

Miskolc és környéke tiszta szenny, sőt egész Borsod megye. Mindent csak lerombolnak, a "város" ahol én élek (inkább egy tanyához hasonlítanám, mert nincs semmi, ki van halva) egy nagy putri. Tele cigókkal, szeméttel, minden megvan rongálva, épületek félig lebontva már évtizedek óta. Tiszta szégyen. A főutca sem tetszik.

2012. jún. 23. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Tényelg uralkodnak helyzetek Miskolcon és környékén, nem voltam még arra, de neten terjed a híre. A városban ahol lakok van egy-két graffiti meg minimális rongálás és megfordul a C betűs népcsoport is, de eddig még megfértünk egymás mellett, jó környék. 1-2 éve a városom megkapta a Legbékésebb város címet is. :)
2012. jún. 23. 14:31
 6/7 anonim válasza:
80%

Én Miskolcon lakom és szeretem ezt a helyet.Az erdő melletünk egyszerüen csodás.Na jó, a cigányokat utálom, de itt élni szertetek.Nincs olyan sok kocsi ami szennyezi az utcákat!Imádom Miskolcot!!

Szerintem a budapestiek nagyképűek!

Ja és én nem szeretem budapestet mert:

- Sok az autó. =Környezetszennyezés!

- Nincsenek erdők, tavak= Uncsi nyár!

És estig sorolhatnám....

2012. jún. 25. 16:49
 7/7 Ani7999 ***** válasza:
Én is voltam így Dél-kelet Magyarország nagyon bejön,azon belül is Szeded.
2012. okt. 28. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!