Veletek volt már ilyen?
Nem tudom melyik lenen a legjobb kategória, ezért ide írom.
Én Miskolcon születtem, most tőle kb 30km-re lakom. Utálom ezt a helyet. Kecskemétet pedig már nagyon régóta szeretem. Kb 3 éve voltam ott először, de akkor is csak átmentünk egy részén. Annyira tetszik az a város, meg nem is tudom. Olyan mintha egy másik ország lenne. Imádom.
Ha befejeztem a sulit és tehetem, akkor biztos oda fogok költözni :)
Veletek volt már hasonló?
15/L
Én Kecskeméten születtem, jelenleg kb. 25 km-re lakok tőle. Én a városomat ahol lakok nem annyira szeretem de azért nem is utálom. Kecskemétet pedig szeretem. Ha a városomban és Kecskeméten is van valami, pl. május 1-én, akkor is inkább Kecskemétet választom.
Én hasonlóan vagyok Budapesttel. A folyó a városban, hegyek, hidak, metró, villamos, semmi ilyen nincs erre felém. Budapestre érve tényleg mintha egy másik országba érkeznék. Tervezek Budapestre költözni, de lehet maradok én itt Kecskemét közelében, ahol vagyok. Szeretem ezt a várost! Kicsit sok a korkülönbség, de ha Kecskeméten jársz, kérdező, "idegenvezethetlek" téged. :D 21/F
Szeged is jó hely :)
Én Pestet nem annyira szeretem, bár ott is vannak olyanok amikért érdemes menni :D
Miskolc és környéke tiszta szenny, sőt egész Borsod megye. Mindent csak lerombolnak, a "város" ahol én élek (inkább egy tanyához hasonlítanám, mert nincs semmi, ki van halva) egy nagy putri. Tele cigókkal, szeméttel, minden megvan rongálva, épületek félig lebontva már évtizedek óta. Tiszta szégyen. A főutca sem tetszik.
Én Miskolcon lakom és szeretem ezt a helyet.Az erdő melletünk egyszerüen csodás.Na jó, a cigányokat utálom, de itt élni szertetek.Nincs olyan sok kocsi ami szennyezi az utcákat!Imádom Miskolcot!!
Szerintem a budapestiek nagyképűek!
Ja és én nem szeretem budapestet mert:
- Sok az autó. =Környezetszennyezés!
- Nincsenek erdők, tavak= Uncsi nyár!
És estig sorolhatnám....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!