Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viszonyultok a cigány...

Hogy viszonyultok a cigány (normális lányokhoz)?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 19:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Általában ez a gond, hogy nagyon nehéz találni normálisat. Viszont én is úgy vagyok vele mint a többség, ha normális, akkor miért ne adnék neki egy esélyt. Vannak akik már túl sokat tapasztaltak és nem fognak barátkozni.

Kép alapján nem lehet dönteni, hozzáteszem szép vagy, viszont láttam már olyat facebookon, aki szintén szép volt, a ház is tiszta volt, de csúnyán írt az üzenőfalra, na meg a képei alatt megjelentek a "parasztok dögöljenek meg" szövegek.

Szóval, aki ismer tudja milyen vagy, aki meg akar ismerni vagy oda megy hozzád, vagy nem.

Megfigyeltem azt is, hogy minél kevesebb cigány ismerőse van egy cigány lánynak/fiúnak annál normálisabb az illető.

2012. jún. 22. 13:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Ebben egyetértek utolsó. Nekem is van vagyis csak volt egy "cigány" osztálytársam ( azért van ilyen idézőjelben mert soha meg nem mondtam volna, hogy az... talán nem is az, az anyukája biztos nem, az apja az igen) és ő is mikor bekerült egy másik cigány kölök akkor tiszta hülye volt, de amint kirúgták vagy nem tudom a gyereket egyből visszaváltozott.

Ha egyedül megy a normális viselkedés akkor társasan miért nem?!

Nem értem én ezeket...

2012. jún. 22. 17:29
 13/20 A kérdező kommentje:
hát most öszinte leszek . szégyelem hogy cigány vagyok és meg is értem ha utáljűtok öket mert gusztustalanul viselkednek (tisztelet a kivételnek. ):)
2012. jún. 22. 18:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne szégyelld, használd ki, élj úgy hogy példát mutass cigánynak és nem cigánynak egyaránt :)
2012. jún. 23. 00:21
 15/20 A kérdező kommentje:
könyü mondani . én is látom hogy sok cigány hogy él (undoritó) és amikor azt mondom h én tanulni akarok meg nem putriban élni akkor az a válasz hogy nagyképü vagyok na m1 . köszi a komikat:)
2012. jún. 25. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
sehogy mert olyan nincs...
2012. jún. 29. 12:40
 17/20 anonim válasza:
Már az dicsérendő hogy tudsz írni:) Emiatt már a a cigányok 98%-ánál értelmesebb vagy.
2012. júl. 8. 13:06
 18/20 anonim válasza:
nem számit milyen cigány cigány halál rá
2012. júl. 9. 14:03
 19/20 anonim válasza:
te is olyan szármozásu vagy megdöglesz
2012. júl. 10. 07:40
 20/20 A kérdező kommentje:
ohha megdöglök??? hát lehet jönni .
2012. júl. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!