Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viszonyultok a cigány...

Hogy viszonyultok a cigány (normális lányokhoz)?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 19:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem sokkal hozott össze a jó sors...
2012. jún. 21. 19:35
 2/20 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés....
2012. jún. 21. 19:36
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Tudod mit?! Lehet, hogy ha megmondanám a véleményemet, le lennék pontozva, pedig itt a véleményekre vagy kíváncsi...
2012. jún. 21. 19:40
 4/20 A kérdező kommentje:

csak nyugodtan.... ott van hogy normális

nem putribol jött nem büdös családja nem segélyböl él .nem lopnak meg ilyenek én erre vagyok kiváncsi nem az undoritobb fajtára

2012. jún. 21. 19:46
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ugyan ott vagyunk, olyannal még nem találkoztam, jó olyannal igen, hogy nem putriból jött, és nem segélyből éltek, de undorító volt a stílusa ugyan úgy...
2012. jún. 21. 19:49
 6/20 A kérdező kommentje:

én is cigány vagyok félig . szerintem egész normálisan élünk. életkort irj lécci . ka am itt egy kép

[link]

2012. jún. 21. 19:54
 7/20 anonim ***** válasza:
Nevelés kérdése! Képről nem lehet eldönteni, hogy emberileg mit gondolnék rólad! 23/l
2012. jún. 21. 20:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem szeretem a cigány kisebbséget, de az igényesebb cigány lányok igenis megfognak. A munkahelyemre is most jött egy, és különös hogy vonzónak találom. Ő is mondjuk művelt, főiskolán végzett. Valószínűleg a cigányoknak azt a fajtáját kedvelem, akikről hajdanán még versek születtek, szépek voltak, táncoltak, zenéltek, volt kultúrájuk.
2012. jún. 22. 00:05
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem az határozza meg, hogy cigány-e, vagy sem, hanem, hogy mennyire normális.

Én személy szerint két cigány nőt ismerek, akikkel jóba vagyunk, mindkettőt puszival üdvözöljük, ha találkozunk.

Az egyik már idősebb, a másik a feleségem munkatársa. Rendes, dolgozó, normális emberek.

Néha, ha előkerül a cigány téma a beszélgetésben és ők is ott vannak, eszembe sem jut, h esetleg őket sértheti ez.

Hogy pontosabb legyek: ők is elítélik, ha valaki lop, ingyen él, stb. Cigány származásúak ők is, mégsem lopnak, hanem becsületese élnek.

Van még egy harmadik is, aki meg pék volt. Ő is nagyon kedves.

Egyébként, én olyan helyen nőttem fel, ahol sok volt a cigány, és loptak tőlünk, stb. Sosem estem hasra, ha valaki hátrányos helyzetet emlegetett. Alapvetően tehát azt gondolom, vannak komoly problémák a cigányságon belül, de ha a konkrét személyeket nézem, sosem merült fel bennem, hogy a cigány voltuk miatt utálnom kéne őket.

Szerintem, ha találkoznátok az ismerőseimmel, biztosra veszem, h megkedvelnétek ti is őket.

2012. jún. 22. 09:52
 10/20 anonim ***** válasza:

Aki "normális" tehát tisztességesen él és nem segélyen meg lopásból stb. azzal nincs semmi bajom!

Szerintem elég sokan vagyunk még így ezzel.

Jól nézel ki amúgy :D Rakhatnál még képet :D Hol laksz?

19_F

2012. jún. 22. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!