Hogy viszonyultok a cigány (normális lányokhoz)?
csak nyugodtan.... ott van hogy normális
nem putribol jött nem büdös családja nem segélyböl él .nem lopnak meg ilyenek én erre vagyok kiváncsi nem az undoritobb fajtára
én is cigány vagyok félig . szerintem egész normálisan élünk. életkort irj lécci . ka am itt egy kép
Nem az határozza meg, hogy cigány-e, vagy sem, hanem, hogy mennyire normális.
Én személy szerint két cigány nőt ismerek, akikkel jóba vagyunk, mindkettőt puszival üdvözöljük, ha találkozunk.
Az egyik már idősebb, a másik a feleségem munkatársa. Rendes, dolgozó, normális emberek.
Néha, ha előkerül a cigány téma a beszélgetésben és ők is ott vannak, eszembe sem jut, h esetleg őket sértheti ez.
Hogy pontosabb legyek: ők is elítélik, ha valaki lop, ingyen él, stb. Cigány származásúak ők is, mégsem lopnak, hanem becsületese élnek.
Van még egy harmadik is, aki meg pék volt. Ő is nagyon kedves.
Egyébként, én olyan helyen nőttem fel, ahol sok volt a cigány, és loptak tőlünk, stb. Sosem estem hasra, ha valaki hátrányos helyzetet emlegetett. Alapvetően tehát azt gondolom, vannak komoly problémák a cigányságon belül, de ha a konkrét személyeket nézem, sosem merült fel bennem, hogy a cigány voltuk miatt utálnom kéne őket.
Szerintem, ha találkoznátok az ismerőseimmel, biztosra veszem, h megkedvelnétek ti is őket.
Aki "normális" tehát tisztességesen él és nem segélyen meg lopásból stb. azzal nincs semmi bajom!
Szerintem elég sokan vagyunk még így ezzel.
Jól nézel ki amúgy :D Rakhatnál még képet :D Hol laksz?
19_F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!