Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pestiek! Szerettek ott lakni?...

Pestiek! Szerettek ott lakni? Vidékiek! Szerettek vidéken lakni?

Figyelt kérdés

Én vidéki vagyok de minden vágyam Budapesten lakni:) ti hogy vagytok ezzel??

16/L

2009. júl. 6. 17:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Én már egyenesen gyűlölöm Pestet.

Pedig születésem óta itt lakok.

Idegesít ahogy reggel a zsúfolt metrón, az emberek megbámulják egymást, lökdösődnek. Koszos, büdös, hugy szagú az aluljáró. Ócskák a buszok. Bunkó békávésok.

Inkább nekem itt az emberekkel van a bajom.

Szívesen költöznék inkább egy Kecskemét vagy Szombathely nagyságú városba, vagy pont ezekbe a városokba :)

De elinnen Pestről...

2010. jún. 23. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én vidéken lakom egy kicsi faluban és mikor valami városszerűségben vagyok már a légkalapácsot is szívesebben halgatom mint ezt a sok kis dög madarat, nemszeretem az állatokat ott maximum kutya meg csótány lehet a nagyobb városban ami zavarhat.

Ha nemlenne ojan rossz a levegő azonnal elmennék egyedül a levegő tisztább itt ami tetcik.

2010. jún. 24. 10:23
 23/27 anonim ***** válasza:

Én Budán lakom!Ahogy szalad az idő az emberrel,annál inkább keresné a nyugalmat!Néhány éve én is bírtam,sőt kerestem Pest forgatagát,de ma ha nem muszáj ,már át sem megyek !

Mikor vidéken járok,mindig elképzelem milyen lenne az adott helyen élni,és egyre jobban el tudom képzelni magam egy kisvárosban!(persze soha nem éltem vidéken,max. 1 hónapot)

2010. jún. 24. 10:38
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hülyeség, hogy sokak tudatába csak ez van, hogy Pest és vidék...

Én például megyeszékhelyi városba élek, nagyváros, és szeretek itt lakni.

Pestnek csak bizonyos részein laknék, a belvárosba semmi esetre sem.

2010. jún. 24. 10:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ingázom egy Pest megyei falu és Veszprém között. Veszprémet imádom, csodálatos, gyönyörű, és nem is unalmas, de a falumban sokszor eléggé unatkozok. Pestre járok egyetemre, de én szinte fizikailag rosszul vagyok, mikor Pesten vagyok. Túl természetközeli vagyok ahhoz, hogy ott éljek, tuti, hogy soha nem akarok oda költözni. Annál inkább Veszprémbe.
2010. jún. 24. 12:26
 26/27 anonim válasza:
Én falusi vagyok és a településem 3 város közelében van ami simán elérhető, de szívesebben élnék egy kisvárosban.
2010. jún. 24. 16:07
 27/27 anonim válasza:
A pestiek nagyképűek, a pusztaszabolcsiak megbízhatatlanok. xD
2010. jún. 24. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!