Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy néhány anyakönyvvezető nem hajlandó regisztrálni az egynemű párok élettársi kapcsolatát?

Figyelt kérdés
július elsejétől az egynemű párok is élhetnek regisztrált élettársi kapcsolatban.
2009. júl. 6. 07:45
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Hűha. A válaszokat elnézve sokaknak fogalma nincs itt a dolgokról :) habár a kérdést mar 10 éve tették fel, mint anyakönyvvezető azért szeretnék rá válaszolni. Kedves kérdező, nemtudom melyik anyakönyvvezetőnél voltál, de az való igaz, hogy nem mindenhol csinálhatnak bejegyzett élettarsi kapcsolatot. Ezt csak a jarasszekhely, megyeszékhely es a fővárosi kerületek anyakönyvvezetői tehetik meg. Én 1 kisfaluban dolgozom, ha bejönne hozzám egy pár, hogy bejegyzett elettarsi kapcsolatot szeretne létesíteni, sajnos el kellene , hogy küldjem őket mert nekem nincs jogköröm eljárni ebben. :) (törvény szabályozza)

Remélem tudtam segíteni! :)

2019. júl. 7. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!