Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mond erről az (internetes)...

Mit mond erről az (internetes) etikett?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy láttam egy személyt egy szórakozóhelyen többször is. Szimpatikus volt számomra és szeretnék vele szórakozni menni ugyanoda de természetesen csak barátkozás céljából. Nincs semmiféle hátsó szándékom. Tudom a nevét és megtaláltam egy közösségi oldalon arra gondoltam, hogy küldenék neki egy üzenetet hátha van kedve haverkodni, ha a jövőhéten nem látom megint a szórakozóhelyen. Amit semmiféle módon nem szeretnék: zaklatni vagy kellemetlenséget okozni.

Szerintetek küldhetek neki üzenetet ismeretlenül vagy inkább ne?

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jún. 18. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan, ha nem vagy túl tolakodó. De azt nyugodtan megírhatod neki, hogy gyakran látod ott szórakozni, ahol te is szoktál lenni, és kérdezed, hogy legközelebb is jön-e (lehet egy kicsit puncsolni is, pl. hogy szerinte érdemes-e menni, jó lesz-e szerinte a buli, mert ő biztos tudja, mikor érdemes menni). A valódi haverkodást meg majd személyesen bonyolítsd :)
2012. jún. 18. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:

"Szerintem nyugodtan, ha nem vagy túl tolakodó. "

De már az túl tolakodónak tűnik, hogy vadidegenként írok neki. Inkább hagyom is az egészet azért köszönöm a válaszod!

2012. jún. 19. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy te, hogyan reagálnád le, a valaki így rád írna?
2012. jún. 22. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem venném rossz néven :) De én az a fajta vagyok, aki szeret mindig újabb és újabb emberekkel megismerkedni, összebarátkozni, szóval örülnék neki, ha bővíthetném az ismeretségi körömet így. Persze vannak olyan emberek, akik nehezebben barátkoznak, nehezebben oldódnak fel a nem olyan közeli ismerősök társaságában, ők nem valószínű, hogy szeretnének így haverkodni, de azt kétlem, hogy akár egy ilyen utóbbi típusba tartozó ember is csúnyán reagáljon, maximum nem válaszol sehogy, és akkor lehet tudni, hogy nem vevő a barátkozásra.
2012. jún. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!