Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a babonasag...

Szerintetek a babonasag bolondsag?

Figyelt kérdés
Mer mindig kuldozgetnek nekem olyat, h kuldd tovabb, h kivanhass egyet, de ha nem kuldod, akkor balszerencsed lesz, meg ilyenek, hat nem szoktam tovabbkuldeni ezeket, csak azert kerdem, h szerintetek tovabb kellene kuldenem?
2009. júl. 5. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen baromságnak tartom. Vannak, akik nagyon unatkoznak és ezzel ütik el az időt.
2009. júl. 5. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ők se hisznek benne, csak félnek hogy mi lesz ha nem küldik el. Elbeszélgetnék az olyan emberekkel akik az ilyen láncleveleket elindítják.

Volt egy olyan is hogy a microsoft elosztogatja a pénzt és küld el minnél több ismerősnek hogy sok pénzt kapj. Most komolyan, aki az ilyet elhiszi a 21. században az legyen szives és üljön be a villamosszékbe.

2009. júl. 5. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ezek baromi nagy baromságok! ne küldj tovább iyeneket!
2009. júl. 5. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek hülyeségek. De a népi babonákat inkább érdekesnek tartom, mint hülyeségnek, bár nem tartom be őket, de érdekelnek :)
2009. júl. 5. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
mert nekem most egy ilyet kuldtek: [27. jún 2009 10:51] xXx_OrsiQá_xXx: Én egy 4 éves kislány vagyok. Nincs orrom, nincs 1 kezem és halott vagyok! Ha nemkuldod tovabb ezt az uzenetet legalabb 20 embernek,20perc allat akkor kiserteni foglak, de idegesitoen!!! Ha elkuldod ezt a levelet mind a 20 embernek, akkor valami jo fog veled tortenni!!!! Ezt megigerhetem!!!
2009. júl. 5. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Baromság az összes, ne terheld mások postafiókját ilyenekkel! Tényleg hihetetlen, hogy mások ezzel szórakoznak... Több ezer továbbküldős levelet kaptam már, van, amelyiket többször is, soha egyetlen embernek nem küldtem tovább ezeket, mégis itt vagyok egészségesen, és minden a legnagyobb rendben nálam.
2009. júl. 5. 20:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Jo, koszi a valaszokat, es nem nagyon kuldtem ilyeneket maskor sem tovabb, csak gondoltam megkerdezem, megegyszer koszi! :)
2009. júl. 5. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a lánclevelek marhaságok, én már szóltam az ismerősöknek, hogy álljanak le, máskülönben nekik küldöm vissza 20-szor. Egyébként ugyanígy marhaságok a kunyerálgató továbbküldős mailek, ahol állítólag valamelyik internetszolgáltató figyeli a továbbküldések számát.

Van olyan lánclevél, aminek volt alapja, csak nem álltak le időben vele, és ma is kering.

Szóval ezekben ne higgy, és ha már nagyon unod, küldd vissza a feladónak maximális darabszámmal, amit a levél előír. Hadd fájjon az ő feje. :-)

2009. júl. 5. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
babonaság bolondság? nagyon is...persze van aki hisz ezekben a hülyeségekben, én inkább csak nevetek rajtuk...
2009. júl. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!