Van mitől félnem (idegen férfi az utcán)?
"Köszönéssel nem lenne baj, az a baj ahogy rám néz."
Felesleges vitatkozni vele, ő látja, ti meg nem. Én sem köszöngetek a minden reggel velem együtt utazóknak, csak ha már elbeszélgettünk, és mindketten megismerjük egymást.
# 10
Tanulj meg olvasni és értelmezni.Senki nem írt olyat,hogy az a természetes,hogy MINDENKINEK köszöngessünk akivel utazunk.Viszont az nem természetellenes,hogy valakinek köszönök akivel már sokat utaztam a buszon.
Bámulja? Azért van a szemünk,hogy nézzünk vele.Én is szoktam nézni a szép lányokat,de nem akartam megfojtani őket és megerőszakolni a hullájukat.
Van mitől félned..utánam is járkált egy időben egy srác..először csak viccesnek találtam meg bebeszéltem magamnak hogy tuti csak paranoiás vagyok.aztán egyszer utánam jött és egyfolytában beszélte a hülyeségeit.mondta hogy ő azt akarja hogy csak őt szeressem.közben 20x mondtam el neki hogy barátom van mire csak annyit mondott hogy őt nem érdekli-.-" hihetetlen sokszor elküldtem már de folyton koslatott utánam.
hordj magadnál paprikasprayt mindenképpen és egy ismerős fiúbarátodat kérd meg hogy kísérjen egyszer el.aztán majd ő elintézi a csávót.
Szerintem darabold fel mielőtt ő darabolna fel téged!! Ez egy versenyfutás az életedért!
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._.... . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\.
15. Szerinted mennyi időbe telik, hogy megvárja ott ahol a lány le szokott szállni és észrevétlenül követi, hogy megtudja hol lakik vagy merre jár? Már ha rossz szándékai vannak.
Itt senki nem azt mondja, hogy biztosan megtámadja és megerőszakolja a csajt, de JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI! Abból gond nem lehet, ha van nála valami önvédelmi spray, hogy HA SZÜKSÉG VAN RÁ, akkor használja.
De abból viszont lehet baj, ha legyint rá, aztán ki tudja, mi motoszkál az öreg fejében.
"Szerinted mennyi időbe telik, hogy megvárja ott ahol a lány le szokott szállni és észrevétlenül követi, hogy megtudja hol lakik vagy merre jár? "
Nem sok, de erre utaló jel nem fordult elő.Így okafogyottá válik a félelem. A leírtak nem adnak okot a ferde hajlamra, csak ti néztek túl sok filmet. A jobb félni mint megijedni szöveg nem érv, ha ez érvnek számítana,akkor ugyanezen az alapon mindig hordhatna magával gázsprayt,mert jobb félni,mint megijedni...
"Abból gond nem lehet, ha van nála valami önvédelmi spray"
Csak 1 fajta gázspry-t lehet legálisan magánál tartania,akármilyet nem. És feltehetően (én is élek ezzel az érvvel,ha már az egész kérdés ezen alapul) nem olyat fog venni. Így simán kiszabhatják rá a szabálysértési bírságot. Szóval nem igaz, lehet belőle gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!